Horoscop 26 Septembrie 2016 – Pentru BERBECI schimbări profesionale

horoscop - Creative City Building Flying Man Unbrella Wide 1024x640


Horoscop 26 Septembrie 2016 – Pentru BERBECI schimbări profesionale. 
Eşti pregătit sau nu, dacă eşti Berbec săptămâna începe cu schimbări şi oportunităţi! Mobilizează-te şi ia decizia cea mai bună. Taurii sunt sensibili la început de săptămână în ceea ce priveşte pe cei apropiaţi. Empatizează repede, dar trebuie să-şi menţină energia pozitivă pentru a nu începe săptămâna prost.

Berbec

Se arata o oportunitate nouă în carieră, dar te cam ia prin surprindere, de parcă nu eşti pregătit să iei o decizie rapidă. Posibil să fie nevoie de un răspuns foarte prompt din partea ta, dacă accepţi sau nu provocarea, dar ţi-e puţin frică să schimbi macazul aşa, pe nepusă masă. Posibil să fie vorba de un salariu mult mai motivant sau de alte stimulente care te atrag spre noua direcţie, dar ceva te face să amâni marile decizii, ori pentru că nu eşti foarte sigur de schimbare, în acest moment, ori pentru că ai alte obligaţii pe care nu le-ai dus încă la îndeplinire. Fă ordine în agenda ta de lucru ca să te poţi gândi şi la această variantă.

Taur 

Starea ta psihică nu e tocmai bună, eşti influenţat de cineva trist din anturaj care te acaparează cu probleme sale. Pentru că te regăseşti, cumva, în frământările sale actuale, aluneci încet spre aceeaşi zonă emoţională negativă: depresie, teamă, nemulţumire, tristeţe. Dacă starea ta e direct legată de poveştile lacrimogene ale celui din faţa ta, prefă-te că nu le auzi sau măcar nu mai încerca să te pui mereu în pielea lui. Fiecare e cu norocul său, la urma urmei, deci lupta cu aceste stări care nu te caracterizează. Nu căuta nod în papură cu orice preţ, pentru că vei găsi!

Gemeni 

Pui multă pasiune într-o nouă perspectivă profesională care se deschide în calea ta. E atât de atractivă, de incitanta, de tentantă, încât nu poţi sta locului până nu parcurgi câteva etape dintr-un foc, la primul impuls. Totuşi, linişteşte-te un pic, ştii că eşti o fire cam impulsivă şi te aprinzi repede, iar situaţia de faţă, chiar dacă e promiţătoare şi interesantă, s-ar putea să necesite o evoluţie mai lentă şi mai atent administrată. E un progres, cu siguranţă, deja simţi că ai urcat un pic mai sus în planurile tale, dar totuşi încearcă să-ţi stabileşti o strategie pe termen lung, etapa cu etapă, fără atâta grabă, că nu cumva să fie totul un foc ce arde repede.

Rac 

Greu de spus dacă e o zi veselă sau tristă, de parcă ai avea parte de ambele fete ale medaliei în acelaşi timp. Afli veşti nu tocmai plăcute de la cei dragi, ceea ce, pe moment, te întristează, dar după ce trece şocul iniţial, vei găsi imediat soluţii. Totul e să nu te laşi copleşit de emoţia negativă care vine la pachet cu vestea cea proastă, căci totul are o rezolvare. Nu acceptă tristeţea în mintea ta, ci luptă cu starea emoţională care te paşte, pentru că numai cu un zâmbet pe faţă, un tonus optimist, şi cu încredere că se poate, vei depăşi cu brio chiar şi cel mai critic moment al depresiei.

Citeşte şi continuarea: Huff.ro 

Foto: 1.bp.blogspot

horoscop - VT40sz 768x432 1 150x150Citește și: Horoscop special – Top cele mai BOGATE zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.