Horoscop 12 Septembrie 2016 – Racii, SUCCES în carieră

horoscop - horoscop 12 septembrie 840x500

Horoscop 12 Septembrie 2016 – Racii, SUCCES în carieră! Săptămâna începe cu dreptul pentru cei care cunosc teoria şi o urmează în calea spre succes. Cu paşi mici şi răbdare poţi avea rezultate mari, aşa că nu poate fi decât o perioadă favorabilă!

Berbec

Există riscul să nu iei startul cel mai bun într-un proiect care te atrage fantastic şi care promite multe. Nu deţii toate resursele unui succes rapid şi, după ce vor începe să apară şi primele piedici, îţi vei mai pierde energia şi elanul de acum. Nu renunţa, e şi o probă de voinţa aici! E cale lungă până se vor vedea şi rezultatele, deci canalizează-ţi ambiţia spre ceea ce vei atinge cândva. Succesul e garantat, ai argumente clare care te susţin în acest sens, dar nu e un drum facil până acolo, rivalitatea sau încăpăţânarea celor care se opun fiind cel mai greu de trecut.

Taur

Nu sta să-ţi plângi singurătatea, pentru că există ceva bun şi în a fi singur. Privită într-un ton optimist, singurătatea este tot una cu libertatea, deci bucură-te că nu e nimeni lângă tine să te bată la cap, să-ţi taie cheful, să te oprească să te manifeşti cum vrei, să te critice întruna, să te ţină legat lângă el. Încearcă să te detaşezi de puţinele momente în care consideri că e esenţial să ai pe cineva alături – un prieten bun sau un partener de suflet – şi să descoperi punctele forte ale singurătăţii, pentru că sunt foarte multe. Ai găsit cel puţin trei? Bravo, vezi că a fi singur are şi conotaţii pozitive? Bucură-te că eşti singur, e tot una cu a fi liber!

Gemeni

Nu te lua după prima informaţie care îţi parvine azi, pentru că nu va dura mult şi ar putea apărea detalii în plus, poate mult mai utile decât cele sosite în prima instanţă. E bine să te informezi din mai multe surse, pentru că aşa vei fi mai sigur de ceea ce afli. Veştile care sosesc azi pot deschide direcţii complet noi faţă de ceea ce credeai că trebuie să faci, de aceea cel mai indicat ar fi să aduni mai multe idei, planuri sau soluţii şi abia apoi să discerni care ţi se potriveşte cel mai bine. Altceva e să ai un plan de rezervă decât o singură cale de mers!

Rac

Tu nu ţinteşti direct la ţelurile cele mai înalte, ci eşti de părere că poţi ajunge acolo încet, din paşi mici. De ce să investeşti tot ce ştii într-o singură direcţie, când poţi urca din treaptă în treaptă? Succesul de azi devine startul ideal pentru succesul de mâine. Eşti un exemplu de reuşită, de concentrare şi mai ales de răbdare, pentru că tu iei totul încet, fără grabă, convins că într-o zi vei ajunge la scopul maxim. Consideri că reuşita cea mai înaltă îşi va extrage resursele din fiecare etapă intermediară, tocmai de aceea le tratezi pe toate cu la fel de mult interes, fără a ignora importanta niciuneia, oricât de mică ar părea.

Leu

Tu eşti cheia oricărei probleme, pentru că nimeni nu te întrece când vine vorba de creativitate! Îţi pui în joc toate talentele, pentru că tu ai curajul de a încerca şi soluţii pe care alţii le evita din teamă de a nu da în bară. Tu, în schimb, ai suficient curaj pentru a încerca şi alte variante, unele originale, altele ciudate, pentru că ştii sigur că totul are o soluţie, dacă eşti dispus să încerci. Alţii spun din start că nu se poate, dar la tine nu există nu se poate! Se poate orice, dacă vrei! Iei taurul de coarne şi oferi cea mai bună soluţie, spre uimirea tuturor celor reticenţi şi fricoşi.

Citeşte şi continuarea: Huff.ro

Foto : huff.ro

horoscop - cele mai afurisite soacre 768x727 2 150x150Citeste si: Cele mai afurisite SOACRE, în funcție de ZODIE.

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.