Horoscop 30 Septembrie 2016 – Săgetători, grijă la DATORII!

horoscop - 150421 emptywallet stock 1024x683

Horoscop 30 Septembrie 2016 – Săgetători, grijă la DATORII! Săgetătorii se confruntă cu datoriile, însă nu trebuie să va lăsaţi doborâţi de acest hop. Capul sus şi încercaţi să vedeţi care sunt rezolvările!

Berbec

Nu le ştii tu chiar pe toate, că atare n-o face pe grozavul într-o situaţie în care ai avea mai mult de câştigat dacă spui sincer: nu ştiu! Întreabă, ai alături de ţine oameni mult mai experimentaţi, care vor şti să te îndrume de minune într-o direcţie din care ai numai de câştigat. Acceptă-ţi inocenţa, limitele, poziţia de simplu învăţăcel şi stai cu urechile pâlnie la ce are cel de lângă ţine să-ţi transmită. Îi place şi lui să predea această lecţie şi îţi va explică pas cu pas, că unui şcolar aflat în clasa întâi. Te jigneşte asta? Nicidecum, ci chiar te amuză! Cere ajutor, sfaturi, îndrumare, deci întreabă! Nu e o ruşine.

Taur

Uneori, ţi-e frică s-o iei de la capăt, pentru că eşti prea ataşat de ceea ce aveai deja, dar azi e bine să spui adio acelei emoţii, acelei stări de lucruri de care nu te poţi desprinde. Apare altceva, mai promiţător la orizont, care te atrage că un magnet, că atare e momentul cel mai bun să te desprinzi. Gata, închide acel capitol, e vremea să pleci din acel loc spre alte orizonturi. Nu va fi o despărţire dureroasă, nu vei avea ce regretă, pentru că ceea ce ţi se oferă în schimb, în cealaltă parte, sună mult prea frumos că să-i poţi rezistă. Acceptă deci cu inima deschisă!

Gemeni

Fă un efort să te rupi de trecut! Duci după ţine un bagaj mult prea greu de amintiri, dezamăgiri, emoţii şi gânduri care nu-şi mai au rostul demult, dar parcă ţi-e frică şi să le laşi. Azi ai putea să ajungi la concluzia că cele mai bune soluţii pentru a te bucură de viaţă e să uiţi, să ştergi cu buretele, să închizi acel capitol care te macină încă, şi depinde numai de ţine să faci asta cât mai curând. Poţi, pentru că ţi se oferă ceva în compensaţie. Dacă trecutul doare, viitorul arată bine, deci ai la ce te gândi. Concentrează-te pe ceva drag inimii tale, pentru că numai aşa te vei elibera de ceea ce nu-ţi place. Scoate ceva vechi din viaţă ta înlocuind cu altceva mai frumos şi chiar ai cu ce!

Rac

Ai de partea ta adevărul şi te va însoţi pe tot parcursul până vei primi ceea ce ţi se cuvine. Nu te abate de la lege, de la reguli, de la calea cea dreapta, pentru că numai corectitudinea te va ajută să obţii ceea ce vrei. Vor există suficiente tentaţii care vor încerca să-ţi distragă atenţia de la ce e bine, dar tu prefă-te că nu le vezi. Te vei felicita la final că ai rezistat oricărei ispite periculoase, care te chema spre tertipuri incorecte, spre câştiguri facile, spre cai mai uşoare. Nu le acceptă, respinge-le din start şi mergi pe calea cea bună, chiar dacă e mai grea. Victoria va fi a ta în totalitate!

horoscop - 13660 road horizon woman faith sky wideCiteşte şi continuarea: Huff.ro

Foto: usnews.com

Citeste si: Horoscop special: Cele 3 zodii cu un viitor SPECIAL!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.