Horoscop 20 Septembrie 2016 – Schimbări în dragoste pentru SĂGETĂTORI!

horoscop - Cool Love Heart Hand HD Images 1024x640

Horoscop 20 Septembrie 2016 – Schimbări în dragoste pentru SĂGETĂTORI! Vrei să faci o cucerire? Acum e momentul! Pentru Săgetători există multe şanse de reuşită dacă au curajul să-şi împărtăşească sentimentele. În acelaşi timp Taurii pot răsufla uşuraţi, ce a fost greu a trecut, urmează culesul roadelor!

Berbec

Dacă porneşti acum o acţiune nouă, ai toate şansele s-o vezi îndeplinită în timp foarte scurt, pentru că prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare. Momentul e perfect pentru o iniţiativă nouă, curajoasă, deci nu aştepta nici să-ţi spună alţii ce să faci, nici să te împingă alţii de la spate, pentru că azi contează curajul propriu de a spune start!

Dacă eşti la începutul unei acţiuni de la care ai mari aşteptări în perioada următoare, fii sigur că momentul este excelent şi vei vedea cum se ridică toate repede şi bine, parcă ocrotite de noroc!

Taur 

Ai motive să respiri uşurat că greul a trecut, pentru că ai ajuns la capătul unei acţiuni care te-a stresat din plin. Acum totul se linişteşte, pare mult mai uşor, şi te bucuri de senzaţia de eliberare care te cuprinde. Ei, nu te culcă pe laurii victoriei, încă, pentru că se mai pot ivi unele urmări din vremurile complicate, dar partea cea mai complicată se pare că s-a terminat.

Revino-ţi după tot ce ai acumulat în ultima perioadă, pentru că grijile care te-au copleşit au avut un efect toxic asupra ta, şi acum, că vezi din nou soarele deasupra capului, începi să te simţi din nou bine.

Gemeni

Nu merită să fii amabil chiar cu oricine, pentru că vei vedea că la vorbele tale amicale ţi se răspunde de multe ori cu tupeu, cu agresivitate. Alege-ţi modul de comunicare în funcţie de anturaj şi de subiectul despre care se vorbeşte, pentru că sunt situaţii în care trebuie să fii la fel de vehement în exprimare.

A fi mereu împăciuitor şi blând nu e în avantajul tău, pentru că vor veni alţii cu personalitate puternică care te vor da deoparte. Lupta pentru dreptul tău la replică!

Rac 

Ai mare grijă la declaraţiile de dragoste care ţi se fac azi, pentru că există riscul să pici în plasa unui mare mincinos. Se foloseşte de atuurile sale fizice, de talentul de a meşteşugi cuvinte frumoase, de arsenalul său irezistibil de seducţie pentru a ajunge direct în inimă sau… în patul tău, şi, dacă te prinde într-un moment vulnerabil, naiv, sensibil, l-ai putea crede, spre nefericirea ta.

Spune nu oricărei ispite sentimentale, chiar dacă inima ta conţine o imensă dorinţa de a iubi şi a fi iubit, dar ceea ce ţi se oferă azi într-un ambalaj atrăgător ascunde şi ceva periculos pentru suflet!

Citeşte şi continuarea: Huff.ro

Foto: hdwallpapernew.in

horoscop - 13660 road horizon woman faith sky wideCiteste si: Cele 3 ZODII cu un viitor special !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.