Horoscop 15 Septembrie – Oportunităţi pentru SCORPIONI

horoscop - opportunity 640x360 2x 1024x576

Horoscop 15 Septembrie – Oportunităţi pentru SCORPIONI. Dacă în ultima perioadă au avut o perioadă agitată fără timp de meditaţie, acum racii simt că nu sunt pe drumul corect şi se confruntă cu procese de conştiinţă. Găseşte-ţi scopul!

Berbec

Ce a fost a fost, nu mai scoate la lumină, iar şi iar, ca un refren obsedant, cât de greu a fost, cât ai plătit tu pentru a ajunge aici, ce ai tras sau ai pătimit… Gata, trecutul e trecut şi e bine să te detaşezi odată de el, cu lecţiile asumate. Prea ai tendinţa de a vorbi de etapele anterioare nivelului la care ai ajuns doar într-o tonalitate gravă, tristă, pesimistă, punând în evidenţă sacrificiile şi eşecurile, când, tot din trecut vin şi cele mai frumoase amintiri, cele mai interesante reuşite, cele mai bune schimbări pe care le-ai putut face. Adu-ţi aminte şi ce a fost bun înainte, nu doar greutăţile!

Taur

Chiar dacă nu te afli în cel mai stimulativ mediu, ci printre oameni care se plâng mereu de ceva (de boli, de lipsuri, de bani, de eşecuri), ar trebui să faci abstracţie de acest anturaj şi să te gândeşti numai la propria ta linişte interioară. Ştii bine că asemenea subiecte te influenţează negativ, pentru că ai un suflet sensibil care rezonează la necazurile umane, dar azi numai tu şi liniştea ta interioară contaţi. Prefă-te că nu auzi lamentările celor din jur, pentru că unii vor profita de bunătatea ta şi tocmai pentru că ştiu că pe tine te impresionează uşor asemenea poveşti, te vor copleşi cu ale lor. Nu-i ascultă!

Gemeni 

Ascultă nu numai cu urechile, ci şi cu inima şi mintea larg deschise, pentru că azi vin spre tine o mulţime de informaţii extrem de utile pe care le vei folosi într-o zi într-un moment capital. Orice întâlnire pe parcursul acestei zile are un rost, deci fii cu ochii în patru şi cu urechile pâlnie, atent la tot ce îţi este adresat. Un cântec auzit la radio poate fi un mesaj divin, o conversaţie prinsă din zbor pe strada îţi oferă un indiciu, o persoană cu care schimbi două vorbe poate apărea exact în forma cea mai potrivită pentru o indicaţie salvatoare. Pune-ţi antena în funcţiune pe cele mai subtile vibraţii ca să captezi tot ce este în beneficiul tău, căci receptivitatea ta e maximă.

Rac 

Simţi că sensul în care mergi nu e cel mai corect şi procesele de conştiinţă încep să te cicălească din umbră. O voce interioară îţi tot spune: nu e bine, nu e corect, deşi tu mergi încă mai departe, dar ai să vezi că acest mesaj se va repeta atât de insistent şi de obsesiv, ca într-un final îi vei da ascultare. Ai o conştiinţă mult prea puternică şi sobră ca să nu-i dai atenţie, deci ia vezi ce-ţi spune acea şoaptă interioară cu privire la un plan care, deşi evoluează, nu da roadele dorite. Nu cumva trebuie să schimbi tactica? Nu cumva te-ai abătut de la scop?

Citeşte şi continuarea pe Huff.ro

Foto : http://gracechurch.asn.au/

horoscop - Three Women Walking on the Beethoven Street in Amsterdam 1967 768x527 1 150x150Citeste si: Horoscop special: ce te caracterizează după LUNA în care te-ai născut

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.