Horoscop 13 Septembrie – TAURII simt o apăsare pe suflet!

horoscop - Beautiful Girl in Playground Sad Upset HD Wallpaper 1024x683

Horoscop 13 Septembrie – TAURII simt o apăsare pe suflet! Marţi e ziua în care berbecii trebuie să îşi facă curaj pentru a cere ajutor la nevoie şi să lase ruşinea sau orgoliul. Taurii au deasupra lor un nor supărător, tot ce trebuie să ştie este faptul că acesta nu stă pe loc şi tristeţea este trecătoare!

Berbec

Ştii cum se zice: cere şi ţi se va da! A te chinui singur să rezolvi o problemă nu e chiar în avantajul tău, pentru că uneori ajunge doar să recunoşti că ai nevoie de ajutor şi acesta vine în cantităţi uriaşe. Există atâţia oameni care deţin cheia la problema care te frământă, dar ori din orgoliu, ori din ruşine, nu ai curaj să apelezi la ei. Ia-ţi inima în dinţi şi sună un prieten: este acolo să sară în ajutorul tău cu bucurie, pentru că aşa îşi întoarce serviciile pe care şi tu le-ai făcut altădată pentru el. Nu e deloc motiv de jenă să ceri, deci fă-o cu încredere că cei care vor fi alături de tine sunt persoanele potrivite.

Taur

Simţi o mare apăsare pe inimă din cauza unei dezamăgiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta să cântăreşti acest gol atât de mult, pentru că e o tristeţe trecătoare ce poate fi imediat compensata cu altceva. Dacă ai fi mai atent, ai descoperi că, deşi din direcţia de unde aşteptai un miracol nu apare nimic, ţi se oferă în schimb altceva la fel de bun, dar pe care eşti tentat să-l respingi pentru că nu seamănă cu ceea ce visai. Ba da, poate fi un înlocuitor la fel de bun care îţi va diminua greutatea de pe inimă, dar depinde numai de tine să accepţi cea ce ţi se oferă. Uneori alternativele pot fi mai bune!

Gemeni

Ceea ce pare, la prima vedere, un mare impas, se va dovedi a fi de fapt un mare succes, pentru că doar aşa îţi poţi da seama de cât de multe lucruri eşti capabil. Dacă ţi-ar veni toate uşor pe tavă, ai profita de ocazie şi atât, fără să mai înveţi ceva din asta, dar azi treci printr-un moment deloc simplu care apelează la resursele tale cele mai profunde şi îl rezolvi mai bine decât credeai că poţi. Vei fi încântat la final să vezi ce bine s-au aşezat toate, câte atuuri ai în buzunar de care nici nu erai conştient, ca atare nu privi eventualele hopuri că pe nişte probe imposibile, ci ca pe şanse excelente de a descoperi motivele anumitor lucruri şi soluţiile cele mai bune.

Rac 

Dacă situaţia devine un pic cam tensionată în jurul tău fără ca tu să ai vreo contribuţia la această problemă, nu încerca să te lupţi, pentru că agresivitatea lor creşte cu fiecare încercare a ta de a calma situaţia. Mai bine taci şi înghiţi şi tolerezi totul cu calm, pentru că nu deţii armele potrivite pentru a aplana conflictul. Cineva trebuie să renunţe, iar tu eşti cel mai potrivit în a face compromisuri. Tu nu ai orgolii atât de mari încât să vrei să deţii neapărat victoria acestui conflict, ci preferi să te retragi şi să-i laşi pe cei nervoşi să obţină aparenta victorie. Fii sigur că cel mai deştept, aici, e cel care cedează şi acela eşti tu!

Citeşte şi continuarea pe Huff.ro

Foto : backwallpapers.com/

horoscop - lazaro bridal fall 2016 style 3650 6 150x150Citeste si: Rochia de mireasă pentru fiecare ZODIE

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.