Horoscop 16 Septembrie – Vineri, SĂGETĂTORII sunt nervoşi!

horoscop - sad woman

Horoscop 16 Septembrie – Vineri, SĂGETĂTORII sunt nervoşi! Această zi vine cu supărări pentru Săgetători! Dacă e o perioadă cu stres şi nervi aveţi grijă, negativismul nu atrage lucruri bune! În acelaşi timp, Taurii se întorc în timp să tragă învăţăminte din amintirile unei perioade importante.

Berbec

Munca ta dă roade mai bune decât te-ai aşteptat şi e normal să devii din ce în ce mai dornic să duci mai departe ce ai început. Se prefigurează o recoltă bogată, metaforic vorbind, semn că ai investit tot ce ai avut mai bun în tine pentru a face aceşti paşi mari înainte. Adevărul e că ai fost foarte bine susţinut şi stimulat de o persoană care a pus umărul efectiv la reuşita ta, deci, dacă a venit vremea recoltei, n-ar fi rău să fie şi vremea recunoştinţei. Mulţumeşte-i, deci, recompensează-l cumva, pentru că fără ajutorul său concret, roadele nu ar fi fost la fel de bune!

Taur 

Stai puţin pe loc şi fă un ocol prin mintea ta de odinioară. Ai trecut cândva printr-o experienţă din care nu ai extras toate învăţămintele, dar acum revine în actualitate cu o greutate mai mare decât atunci. Nu alunecă nici spre tristeţe, nici spre depresie, pentru că nu acesta este scopul acestui punct sensibil, ci ca să priveşti cu luciditate acel moment şi să înţelegi ce era de înţeles de aici. Cu cât eşti mai calm, cu atât şansele să vezi lucrurile din cel mai corect unghi sunt mai mari. Ascultă cu maturitate ce-ţi transmit propriile tale amintiri, pentru că ele ies la iveală dintr-o zonă îndepărtată pe care ai uitat-o, dar care are un rol major abia acum.

Gemeni 

Nu te întrista dacă vezi că lucrurile nu ies chiar aşa cum ai dorit, ci lasă-te dus un pic şi de val, pentru că doar aşa vei ajunge la nivelul cel mai adecvat acestei situaţii. Ceea ce nu pare a fi pe placul tău se va dovedi a fi, mai târziu, cel mai bun lucru de care puteai avea parte, deci lupta cu gândirea negativă care-ţi dă târcoale. La ceva trist, tu răspunde cu ceva vesel, la un aparent hop, tu reacţionează cu o glumă, pentru că în spatele acestor aparente nedorite se află sigur rezultatul cel bun către care vâsleşti. După furtună vine întotdeauna vreme bună, dar soarele e încă după noi. Important e că tu să vezi deja soarele, chiar dacă nu e pe cer!

Rac 

Priveşte adânc în inima ta ca să descoperi imense resurse de a ierta şi de a trece cu vederea aspecte care ţi-au încărcat inutil sufletul cu nemulţumiri. Momentul e perfect pentru a observa, de fapt, că nu mai ai aceleaşi resentimente faţă de evenimentele care, altădată, te-au supărat, semn că poţi să ierţi şi să treci mai departe cu încă un capitol închis.

Nu regreta că ai trecut prin toate acestea: ai învăţat enorm din ele!

Citeşte şi continuarea pe Huff.ro

Foto : jacquierobertson.files.wordpress.com

horoscop - Casual Business Woman Typing On Laptop Whilst In Bed 768x513 1 150x150Citeste si: Horoscop special: A venit toamna, spune-mi totul despre CARIERA mea!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.