Horoscop special – 2017 pentru Vărsători și Pești!

vărsători - aquarius2 1024x768

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – 2017 pentru Vărsători și Pești! Anul 2017 va fi pentru Vărsători un an al cunoașterii, al aprofundării, dar și al călătoriilor.

Uranus, guvernatorul Vărsătorului, va intra în opoziție cu Jupiter, în casa învățării. Acest lucru va fi resimțit în lunile martie și septembrie, când se vor vedea schimbări majore asupra percepției mesajelor transmise de toți cei ce în înconjoară pe nativi, fapt care le va da de gândit Vărsătorilor deoarece vor avea neplăcuta surpriză să observe că cei din jur au la rândul lor dreptate, iar încăpățânarea de a face după bunul plac nu va aduce beneficiile așteptate.

Prezența lui Jupiter este o oportunitate pentru studii, ivindu-se posibilități de dezvoltare neașteptate. Este un moment potrivit pentru susținerea examenelor sau lansării propriilor creații, dar atenție mre la proiectele pe termen lung! Acestea trebuie gestionate cu atenție, ăentru că tensiunile apărute în Jupiter – Pluto și Uranus își vor lăsa amprenta în rezultatele celor fără băgare de seamă.

În anul 2017 se pot lua în serios planurile pentru o călătorie sau dorința de a învăța o meserie nouă. Avansarea în profesia actuală nu este nici ea exclusă, începând din octombrie. Eclipsele își spun și ele cuvântul în 2017, aducând colaborări pentru dezvoltarea în plan profesional.

Venus retrogradează în martie – aprilie, aducând un beneficiu nativilor care fac tranzacții imobiliare, fie că e vorba despre achiziționarea unei locuințe sau de investiția într-o proprietate.

Tot Venus este răspunzătoare și casa a IX-a, ce se ocupă de călătoriile lungi și de studiile superioare. Atenție sporită în cazul în care aveți de susținut examene importante sau dacă doriți să plecați în străinătate, deoarece este nevoie de atenție sporită și prudență deosebită. Dacă este posibil, se preferă amânarea călătoriilor lungi în perioada lunii martie și prima jumătate a lunii aprilie.

Pentru nativii din zodia Pești anul 2017 nu este favorabil pentru cheltuieli din deplasări sau călătorii. Ar trebui ca Peștii să fie foarte atenți, pentru că nu stau foarte bine la capitolul financiar.

Instabilitatea financiară va persista pe tot parcursul anului, făcându-i pe nativi să cedeze în anumite situații limită. Vor fi cazuri în care Peștii pot considera că lipsa banilor este o problemă ce nu le permite echilibrarea situațiilor întâlnite, fără un împrumut financiar.

Banii investiți în călătorii sau pe care nativii doresc să îi investească vor fi insuficienți deoarce Peștii devin prea cheltuitori. Pluto se află în casa a XI-a a Peștilor, casa prieteniilor și a relațiilor, în tensiuni cu Jupiter, aflată în casa veniturilor acestei zodii fapt care ar putea da de furcă nativilor, care nu își calculează planurile de viitor în funcție de veniturile reale obținute, bazându-se pe împrumuturi.

În 2017 și relațiile cu cei din jur pot fi destul de încordate. S-ar putea ca dorința de ați impune propriile idei să nu fie acceptată de cei cu care conversezi. Din octombrie, Jupiter tranzitează casa a IX-a a Peștilor, aducând momentul prielnic pentru învățare și studiu. E timpul pentru stabilirea unui ciclu de dezvoltare a intelectului extrem de folositor în viitor.

Nici sănătatea Peștilor nu este perfectă. Nativii ar trebui să aibă mare grijă la stilul de viață adoptat, să își ofere timp de odihnă suficient, pentru a evita problemele de natură medicală care s-ar putea să dea semne prin intermediul corpului. Aceste semne nu sunt de ignorat nici în cazul membrilor familiei, mai ales a copiilor.

Sursă foto: edgeba.webs.com

vărsători - wallpaper capricorn 49588700 150x150Citeste si: Horoscop special – Capricornii în 2017 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.