Horoscop special – Ce minciuni spun zodiile!

horoscop - horoscop  cele mai mincinoase zodii  afla daca te numeri printre ele  16328900

Horoscop special – Ce minciuni spun zodiile! Minciuna are picioare scurte. Cine minte o să aibă nasul ca Pinocchio sau „Să nu minți!„, toate acestea sunt învățăminte care ne arată că minciuna este un lucru ce nu ar trebui să își găsească loc în viața noastră. Totuși, zodiacul ne dezvăluie care sunt minciunile preferate ale zodiilor:

Berbec. La tine nu se poate vorbi despre ceva patologic sau compulsiv, dar nici tu nu te poţi abţine. Minţi când te plictiseşte interlocutorul şi presari dialogul cu „bine“, „e de înţeles“, „perfect de acord“, „sigur“. Acestea te ajută când vrei să pari că eşti un bun ascultător.

Taur. Despre cele născute în această zodie se spune că mint cu zâmbetul pe buze. Au o faţă serioasă şi continuă să inventeze, chiar dacă sunt conştiente că ceea ce spun e complet ridicol. De obicei, mint când vor ceva sau când au un interes. Fii circumspectă când auzi o nativă în taur că-ţi spune „Nu te îngrijora, o să fie totul bine!“, „Ajung în cinci minute“ sau „Mulţumesc pentru cadou, îmi place mult“.

Gemeni. Supercalificate în acest domeniu, pe femeile născute sub protecţia acestui semn astral este aproape imposibil să le prinzi cu minciuna. Poţi să te uiţi cât vrei în ochii lor, pentru că n-o să observi niciun spasm nervos şi nicio geană nu le cade când mint.

De obicei, le place să-ţi spună ce vrei tu să auzi. Să zicem că ai o ţinută nu tocmai potrivită, şi ştii asta, că rochia ta corai nu merge cu pantofii roz, dar ea, cea născută în gemeni, îţi va spune cu zâmbetul pe buze şi cu faţa senină: „îţi stă extraordinar! Ce combinaţie reuşită!“.

Rac. Familiste convinse, nativele născute în această zodie aleg să mintă doar atunci când trebuie să te protejeze de ceva care ţi-ar putea face rău sau ca să nu-ţi rănească sentimentele. Când se află în toiul unei despărţiri, femeia în rac este cea care spune „Nu eşti tu de vină, eu sunt“.

Leu. Minciunile curg lin la femeile născute în zodia leu şi au tendinţa să dramatizeze sau să exagereze discursul, ca să atragă atenţia celor din jur. Adesea distorsionează bârfele auzite de la alţii. De cele mai multe ori, mint ca să apară grandioase în faţa altora. Nu o crede când se laudă cu jobul ei plictisitor, dar foarte bine plătit, vrea doar să te facă invidioasă pe succesul ei.

Fecioară. Cunoşti femei născute în zodia fecioară şi vrei să ştii ce minciuni spun femeile în funcţie de zodie? Mare atenţie, se spune despre ele că pot plănui crima perfectă, fără să fie descoperite vreodată. Mint des când se simt jenate şi vor să ascundă cu orice preţ acel lucru. Dacă, prin absurd, femeia cu acest semn zodiacal este bănuită că minte, va face tot posibilul să se apere cu argumente logice, dar neadevărate, şi va cădea tot în picioare, ca o pisică.

Citește și: Horoscop special – zodiile cu lipici la bani în 2017!

Balanţa. Sunt născute să fie plăcute la vorbă şi, dacă sunt nevoite să mintă, o să facă excese în viaţa sentimentală. Nu spun mereu adevărul despre numărul norocos de bărbaţi care le-a trecut prin aşternuturi. Le place să le spună iubiţilor lor că sunt cei mai buni amanţi, chiar dacă nu este mereu aşa, şi nu de puţine ori mimează plăcerea, doar ca să le facă pe plac partenerilor.

Scorpion. Este greu să prinzi un scorpion cu minciuna, pentru că îşi pregăteşte mereu un întreg scenariu înainte să deschidă gura. O femeie născuta în această zodie preferă să apeleze la minciuni de tipul „tu erai, nici nu te-am văzut?“ sau „hei, tocmai voiam să te sun!“.

Săgetător. În general, celor născute în săgetător nu le place să fabrice poveşti şi sunt adesea oneste, preferând să spună adevărul verde-n faţă decât să mintă. Dar dacă sunt nevoite să o facă, vor minţi într-un stil de nota zece. Poţi auzi de la ele „mi-ar fi plăcut tare, tare mult să ne vedem, dar am apucat să anunţ că merg în altă parte“.

Capricorn. Femeia guvernată de această zodie nu se dă în vânt după minciuni, dar se foloseşte de ele din când în când. De obicei, le asociază cu cariera. Când spun că le este foarte bine la serviciu, au colegi minunaţi şi săritori, iar profitul este în creştere datorită lor, să ridici o sprânceană în sus, pentru că nu este purul adevăr. Le place să-şi linguşească şeful, ca să primească măriri de salariu.

Vărsător. Dacă vrei să descoperi ce minciuni spun femeile în funcţie de zodie, află că nativele din vărsător sunt prea comode ca să inventeze poveşti sau le este teamă că vor uita detalii importante. Minciunile lor sunt nevinovate şi adesea au rolul de a nu răni sentimentele celorlalţi: „aş vrea să ţinem legătura“, „trebuie să plec“, „hahaha… ce amuzant e!“ sau „tu ai gătit? E delicioasă!“.

Peşti.Tot în categoria celor care mint să nu-i rănească pe ceilalţi intră şi femeile născute în zodia peşti, cunoscute ca fiinţe empatice. În loc să-ţi spună „Nu am timp să te ascult debitând prostii“, îţi va zice „Sunt cam ocupată acum, lasă-mă să termin şi vorbim apoi“.

Sursă foto: cyd.ro

Sursă horoscop: one.ro

horoscop - zodiihaioase 150x150

Christmas Happy funny children twins sisters hugging

Citeste si: Horoscop special – ce li se pare zodiilor amuzant?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.