Horoscop special – femei de care bărbații fug imediat!

horoscop - femeie posesiva

Horoscop special – femei de care bărbații fug imediat! Fiecare bărbat are propriul său ideal feminin, acel tip de femeie cu care își dorește o familie, alături de care simte că ar putea să fie pentru tot restul vieții. Există însă și tipuri de femei de care bărbații fug ca de…tămâie:

1. Femeia-şefă

Este tipul de femeie care vrea fie tot timpul şefă, controleze tot, hotărască tot. Bărbatul este iniţial atras de personalitatea ei puternică, însă după un timp renunţă mai aibă în casă încă un şef, o profesoară, o mamă sau orice altă autoritate.

Citește și: Horoscop special – cum va fi la prima întâlnire în funcție de zodie

2. Femeia-joaca cu focul

Este tipul de femeie care pune pe jar inima bărbatului. Ba îi place, ba nu-i place, ba vrea ceva, ba nu mai vrea. Tipul de femeie care se lasă greu de cucerit poate fi intrigant, la început, însă când va vedea indiferent ce-ţi face nu este pe plac, va renunţa, indiferent cât de mult îi place de tine.

3. Femeia – “vreau te schimb”

Sunt bărbaţi care iubesc tipul acesta de femeie pentru ei înşişi sunt instabili. Femeia pretinde -l iubeşte pe bărbat aşa cum este el. În realitate, însă, încetul cu încetul, încearcă -l aducă pe “drumul cel bun”. Mai întâi îi schimbă garderoba, apoi îi aduce alte CD-uri, apoi îi sugerează alte hobby-uri

4. Femeia geloasă

Iniţial, bărbatul vede la acest tip de femeie victima pe care vrea o consoleze şi o reasigure el nu este precum bărbaţii din trecutul ei. Însă, când femeia începe-l întrebe ce a făcut, unde a fost, cu cine, de ce, pentru cât timp, bărbatul o ia la fugă. Nu vrea fie responsabil o viaţă întreagă pentru acţiunile altora.

5. Femeia- cură de slăbire

Primul lucru la care un bărbat se gândeşte când o femeie face astfel de “nazuri” este nu va fi niciodată gras. Această femeie va avea grijă de el şi de silueta lui. Însă, cu timpul, îşi va da seama nu e deloc amuzant mănânci singur pentru nevasta e la cură. Bărbaţilor le place mănânce şi câte o friptură, şi câte un deşert.

Sursă foto: unica.ro

Sursă horoscop: SfatulPărinților

horoscop - Karma 1 150x150Citeste si: Horoscop special – totul despre karma

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.