Horoscop special – ce nu accepți într-o relație, în funcție de zodie!

horoscop - relatii 1024x683

Horoscop special – ce nu accepți într-o relație, în funcție de zodie! Se spune că o relație este, mai mult ca orice, dragoste și acceptare, compromis. Dar, uneori, unele lucruri sunt prea greu, imposibil chiar, de acceptat. Și fiecare semn zodiacal are acele limite ale sale unde spune. stop!

Berbec
Îţi place să îţi trăieşti viaţa într-un ritm alert. Ca Berbec, întotdeauna vrei ca lucrurile să fină rapid şi cu viteză.

Urăşti oamenii care sunt prea lenţi şi leneşi. De asemenea, îi urăşti pe aceia care nu vor să iasă din zona lor de confort. Joci riscant pentru că asta ai fîcut întreaga ta viaţă. Ştii că nu poţi evolua dacă nu îţi asumi riscuri.

Taur
Eşti incredibil de încăpăţânată. Dar, odată ce începi să ai încredere într-o persoană, îi eşti loială fără să stai pe gânduri.

Această loialitate încetează în momentul în care eşti trădată. Iar trădarea distruge orice relaţie. Urăşti când cineva îţi trădează încrederea.

Gemeni
Singurul lucru pe care nu îl poţi tolera într-o relaţie este ca partenerul tău să nu comunice.

Tu eşti o persoană foarte vorbăreaţă, dar nu poţi menţine doar tu conversaţia. Eşti minunată şi te adaptezi în orice situaţie, dar ai şi tu limitele tale. Te plictiseşti destul de uşor şi ai nevoie de cineva care să fie capabil să îţi menţină interesul.

Citește și: Horoscop special – cuplul cel mai fericit al zodiacului!

Rac
Ai nevoie de cineva care să fie cât mai deschis şi sincer cu tine.

Tu trăieşti totul intens şi treci prin multe emoţii, aşa că şi partenerul tău trebuie să fie la fel. Eşti foarte sensibilă şi ai tendinţa de a nu avea o părere prea bună despre tine. Persoana de lângă tine trebuie să te ajute să scapi de această nesiguranţă.

Leu
Urăşti slăbiciunile. Ca Leu, tinzi să te vezi ca pe cineva care este mai presus de oricine.

Fireşte, eşti obişnuită să te înconjori de oameni care te laudă şi te adoră. În acelaşi timp, îi urăşti pe aceia care au probleme cu încrederea de sine şi cu încrederea în general. Simţi că nu vrei să te ataşezi de o persoană atât de negativistă.

Fecioară
Ai nevoie de un partener ambiţios.

Nu poţi sta cu cineva care nu are visuri sau ambiţii. Nu doreşti o viaţă mediocră şi refuzi să te alături acelor persoane care optează pentru o viaţă simplă.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - couple 814825 960 720 90x90Citește și: Horoscop special: compatibilitatea în relații cu aceeași zodie ca a ta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.