Horoscop special – ce semn zodiacal ești în horoscopul amerindian!

horoscop - castor

Horoscop special – ce semn zodiacal ești în horoscopul amerindian! Pe lângă cunoscutele horoscoape european și chinezesc, cel amerindian este și el căutat și apreciat de cei care caută răspunsurile în stele. Iată corespondentul zodiei tale în acest horoscop:

Vidra: 20 ianuarie – 18 februarie
Vidra este percepută că o nonconformistă. Deşi nu are cele mai ortodoxe metode de a rezolva o situaţie, până la urmă, ajunge acolo unde trebuie. Cei născuţi în această zodie sunt inteligenţi, au o imaginaţie bogată şi deseori riscă fără să se gândească prea mult la consecinţe. Au o intuiţie bună, sunt prieteni de nădejde. Sunt sensibili, curajoşi şi oneşti. Din când în când pot fi fără scrupule, rebeli şi au tendinţa să se izoleze.

Citește și: Horoscop special – cum reacționează zodiile la beție?

Lup: 19 februarie – 20 martie
Pasional, emoţional, generos, afectuos, Lupul este iubăreţul zodiacului, atât în plan fizic, cât şi în plan filosofic. Lupul înţelege nevoile celorlalţi şi este gata să le ofere. Are, însă, şi momente în care poate fi încăpăţânat, recalcitrant, obsesiv şi răzbunător.

Şoim: 21 martie – 19 aprilie
Lider înnăscut, Şoimul poate fi oricând solicitat pentru a judeca limpede o situaţie dificilă. Acţionează imediat, nu pierde vremea, este perseverent, are iniţiativa, nu-i place să tragă de timp. Îşi susţine cu tărie punctele de vedere şi poate fi perceput că arogant. Are momente în care este lăudăros, nepoliticos, intolerant şi nerăbdător.

Castor: 20 aprilie – 20 mai
Castorul este un bun strateg, un excelent organizator şi poate avea succes în afaceri. Are mintea ascuţită şi vrea să se facă numai că el. De cele mai multe ori are dreptate, însă îi lipseşte tactul. Este afectuos, generos, foarte loial. Însă poate fi foarte nervos, posesiv, arogant şi pretenţios.

Sursă foto: dondevive.org

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților

horoscop - medications 257344 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – de ce boli poți suferi, în funcție de luna nașterii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.