Horoscop special – aroganții zodiacului

horoscop - aroganta

Horoscop special – aroganții zodiacului. Sunt acei oameni care cred că lor li se cuvine totul, cei care nu concep gândul că s-ar putea să nu aibă dreptate mereu. Oameni care consideră că au o lume la picioare. Sunt cei mai aroganți și îngâmfați. Dacă v-ați intersectat de astfel de oameni, mai mult ca sigur sunt din zodiile de mai jos:

Gemeni
Îţi place să epatezi prin ţinută şi comportament. Priveşti lumea de sus şi nu te cobori la nivelul celor needucaţi. Te pui întotdeauna pe primul loc şi nu te întinzi la vorbă cu oricine, ci doar dacă ai un interes financiar. Nu îţi place să faci pacturi sau înţelegeri, de aceea nici nu eşti un bun negociator. Oamenii te percep ca fiind o persoană îngâmfată şi egoistă.

Leu
Tu eşti Regele. Ai pretenţia ca toată lumea să îţi stea la picioare, să facă totul pentru tine şi să îţi îndeplinească ordinele. Ai tendinţa să controlezi totul şi să te supraestimezi. Deşi prietenii tăi îţi atrag atenţia de multe ori că nu e bine cum te comporţi, tu le ignori sfaturile şi continui să dai comenzi. Lumea ar putea crede că eşti o persoană mult prea înfumurată.

Citește și: Horoscop special – marea slăbiciune a fiecărei zodii!

Fecioară
Eşti o persoană foarte selectivă, iar cercul tău de prieteni este foarte restrâns. Preferi oamenii alături de care să ai ce discuta, preferi oamenii intelectuali. Temele de discuţie trebuie să fie neapărat legate de cărţi, călătorii, descoperiri ştiinţifice sau opere de artă. Nu îţi place să îţi pierzi timpul cu lucruri simple aşa că ceilalţi te văd ca un om arogant şi pretenţios.

Scorpion
Eşti un om misterios şi îţi place să trăieşti în singurătate. Cu greu laşi pe cineva să se apropie de tine. Dacă ţi se întâmplă să fii la o petrecere, eşti prima persoană care vrea să plece deoarece nu suporţi locurile aglomerate. Uneori, ai tendinţa să te închizi în tine iar oamenii te cataloghează ca fiind un om arogant şi nesuferit.

Peşti
Eşti o fire extrem de alunecoasă, dar şi foarte sigură pe tine. Uneori, această siguranţă te face să devii puţin cam arogantă, chiar dacă nu ai tendinţa să exagerezi. Ştii să te temperezi, dar nici nu îţi displace situaţia. Îţi alegi prietenii cu grijă şi nu faci rabat de la calitate.

Sursă foto: publika.md

Sursă horoscop: clickpentrufemei.ro

horoscop - zodiicritice 768x432 1 150x150Citeste si: Horoscop special – Zodiile care critică orice!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.