Horoscop special: ASCENDENTUL mai puternic decat zodia!

horoscop - new astrology background jessicaadams login 1024x512

Horoscop special: ASCENDENTUL mai puternic decat zodia! De ce este important să-ţi cunoşti Ascendentul? Ascendentul este gradul zodiacal ce apare la orizont, la răsărit, în momentul naşterii tale. Această înseamnă că vibraţia zodiei respective şi-a pus amprenta considerabil asupra temperamentului tău. Zodia corespunzătoare Ascendentului poate fi considerată a două noastră natură, după zodia natală.

Ascendentul se manifestă în special „în ochii celorlalţi”, indicând modul în care suntem percepuţi de cei din jur. El da inclusiv mare parte din trăsăturile noastre fizice. Unii autori susţin că Ascendentul se manifestă mai vizibil după vârstă de 30 de ani. Foarte multă lume a auzit despre Ascendent şi probabil că mulţi dintre noi au aflat în ce zodie se află el poziţionat.

Există 3 lucruri importante pe care trebuie să le ştii despre Ascendent şi modul în care el te descrie pe ţine:

  • Ascendentul indică personalitatea ta exterioară că rezultat al educaţiei, societăţii şi a influenţei părinţilor/familiei. Această personalitate exterioară indicată de AS este rezultatul nostru la toate aceste influenţe externe, este modul în care noi am răspuns acestor provocări şi modul în care ne-am adaptat comportamentul la noile cerinţe.
  • Ascendentul reprezintă legătură ta cu mediul exterior. Tu percepi lumea înconjurătoare prin intermediul semnului zodiacal în care se află Ascendentul. Atunci când te afli într-un mediu străin sau cunoşti pe cineva nou toate reacţiile tale imediate vor fi reprezentate de Ascendent. De abia în a două faza, de acomodare, încep să reacţionezi ţinând cont de celelalte lături ale personalităţii tale. De asemenea atunci când faci cunoştiinţă cu cineva primul lucru pe care îl observi ‘inconştient’ este vibraţia Ascendentului. De aceea prima impresie poate fi total diferită de cum este aceea persoană cu adevărat.
  • După 30 de ani Ascendentul nu devine mai important. Există această ‘credinţă’ că după 30 de ani acesta devine mai important decât zodia ta (adică semnul în care se află Soarele). Acest lucru nu este adevărat. Ce se întâmplă cu adevărat este că până în 30 de ani are loc un proces de maturizare în care noi ne dezvoltăm pe deplin personalitatea – adică ajungem la un echilibru între personalitatea noastre fundamentală (modul în care suntem noi, esenţă noastră) şi personalitatea exterioară (ceea ce vine din afară). După 30 de ani noi cel mai adesea adoptăm noi moduri de a acţiona sau de a ne manifestă. Depinde de noi care din caracteristicile şi trăsăturile semnului solar sau al Ascendentului le vom folosi.
  • Ascendentul se calculează în funcţie de ora şi locul naşterii. De aceea este foarte important să cunoaştem cât mai exact ora de naştere. O variaţie de 10 minute poate schimbă semnul zodiacal în care se află Ascendentul.
  • Ascendentul este şi un indicator al stării de sănătate generale. Semnul zodiacal în care se află poziţionat Ascendentul indică organele sau zonele sensibile ale organismului nostru. Acest lucru se întâmplă deoarece Ascendentul semnifică influenţă externă asupra noastră. Între corpul nostru fizic şi cel energetic există o strânsă corelare şi orice problema de natură medicală apare întâi în corpul subtil şi pe urmă în cel fizic. Cunoscându-ţi Ascendentul, portretul tău astrologic începe să prindă contur.

Citește și continuarea: Cyd.ro

Foto: jessicaadams1.asporeaconsultin.netdna-cdn.com

horoscop - divorce rates 150x150Citeste si: Horoscop special: INFIDELITATEA în cazul fiecărei zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.