Horoscop SPECIAL – Balanța în 2017!

Balanţa - tablou zodiac balanta fantezist jos10 700x700

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop SPECIAL – Balanţa în 2017! Anul 2017 va fi, pentru nativii din Balanţă, un an al schimbărilor de mentalitate, al învăţăturii de lucruri noi sau al reorganizării. Pe parcursul anului pot apărea venituri substanţiale neaşteptate, se pot schimbă relaţiile vis-a-vis de cercurile în care nativii s-au învârtit până acum, realizând în acest an că nu sunt chiar ceea ce caută.

Jupiter va rămâne în Balanţă până în octombrie. Fiind guvernatorul casei comunicării, nativii sunt favorizaţi în afirmare pe toate planurile. Comunicarea cu cei din jur va fi un atu în dezvoltarea profesională, dar se vor găsi metode de dezvoltare şi în plan intelectual şi personal.

Jupiter se află însă în conflict cu Uranus, situat în casa parteneriatelor Balanţei, dar şi cu Pluto, ce se află în casa familiei şi a căminului. Există posibilitatea ca acest lucru să îndepărteze persoanele din această zodie de cei care nu au mentalităţi asemănătoare cu ei, sau să renunţe la anturajele ce nu-i mai reprezintă. Aceste îndepărtări create de schimbarea de mentalitate vor fi, în principal, vizibile în lunile martie, august şi septembrie, existând momente în care relaţiile se vor schimba radical, datorită dorinţei celorlalţi de individualizare, în opoziţie cu dorinţa Balanţelor de a aparţine de grupuri cu gândiri asemănătoare cu ale lor.

Citește și: Horoscop special – Leul în 2017. 

Jupiter intră în casa banilor Balanţei din luna octombrie, aducând beneficii materiale substanţiale, sume de bani neaşteptate, sau vor fi descoperite surse noi de venit. Saturn rămâne în casa comunicării şi studiului, fiind în tranzit în 2017. Acest lucru favorizează învăţarea unor lucruri noi, studierea unor subiecte care până acum păreau dificile sau neatractive, trezind interesul Balanţelor datorită efortului şi perseverenţei depuse în înţelegerea lor. În lunile mai şi noiembrie se vor observă eforturile nativilor din Balanţă cel mai bine, în examene sau proiecte bazate pe informaţiile asimilate în trecut. Aceste hopuri vor fi trecute cu bine, deşi pot părea dificile la început.

Tot aceste perioade sunt benefice şi pentru începerea unor cursuri, deoarece informaţiile vor fi folositoare pe termen lung, poate chiar în obţinerea unei diplome pentru o calificare nouă în alt domeniu. Venus, planeta guvernatoare a Balanţei, se află în retrogradare, tranzitând casa muncii şi a sănătăţii Balanţei, constituind un bun motiv de revizuire a acestor planuri, pentru a nu fi surprinşi.

Cu două eclipse, una de Lună, în 11 februarie, şi una de Soare, în 21 august, în casa prieteniilor şi a planurilor de viitor, Balanţele ar trebui să arunce un ochi şi peste schiţele şi relaţiile făcute, toate având urmări pe termen lung pentru nativi.

Sursă foto: amoart.ro

Balanţa - Virgo HD Sign Wallpapers 150x150Citeste si: Horoscop special – Fecioara în 2017

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.