Horoscop special – vin banii pentru 3 zodii!

horoscop - atm 2923514 960 720

Horoscop special – vin banii pentru 3 zodii! Perioada următoarea este una care, spun zodiile, începe să aducă vești bune și bani pentru cel puțin trei semne zodiacale. La fix, am putea spune, ținând cont de perioada sărbătorilor și a vacanțelor de iarnă care se apropie vertiginos. Te numeri printre zodiile norocoase?

VĂRSĂTOR : Vărsătorul este dotat adesea cu o minte strălucită și o inteligență care de multe ori se învecinează cu genialitatea. Extrem de intuitiv și atipic în modul de gândire, Vărsătorul, sub o aparență rece, este o persoană foarte sensibilă. Original și iubitor de umanism, Vărsătorul are un spirit rebel foarte dezvoltat și este atras de mari cauze de apărare și valori cum sunt libertatea, egalitatea și dreptatea.

Citește și: Horoscop special – cele 2 zodii care nu pot fi înșelate niciodată!

BALANȚĂ : Balanța face parte dintre cele mai frumoase semnele sub care este bine să trăiești: este fermecatoare, sociabilă și are o agilitate a minții neobișnuită, reușind să construiască relații într-o armonie perfectă. Balanței nu-i plac conflictele și va acționa întotdeauna cu reținere pentru a avea un mediu de viață cât mai liniștit. Este un semn care trebuie să fie calm și perfect mulțumit.

RAC : Pertinent și de multe ori extrem de intuitiv, Racul este extrem de sensibil și atent la ceilalți. Având un temperament melancolic, acesta apreciază un ritm de rutină care îi oferă siguranță. Racul are nevoie de tot trecutul sau pentru a trăi în pace. Nu îi plac schimbările, mutările sau schimbările de peisaj.

Sursă foto: PIxabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - femeia 150x150Citește și: Horoscop special – femeia Vărsător, pasărea liberă a zodiacului!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.