Horoscop special – ce tip de bărbat cunoști anul acesta, după zodie!

horoscop - business 3058333 960 720

Horoscop special – ce tip de bărbat cunoști anul acesta, după zodie! Nici anul care tocmai a trecut nu a fost unul care să îți aducă alături bărbatul visat, cel alături de care să poți trăi povestea de dragoste pe care o meriți? Horoscopul de astăzi te ajută să alegi tipul de bărbat pe care să îl cauți în acest an, fix pe sufletul tău!

Berbec
Ai pierdut prea mult timp cu băieţii răi în trecut.

Ei ţi-au dat multă adrenalină, dar nu şi altceva. În 2018, ar trebui să cauţi un tip de încredere, care îşi ţine promisiunile. Un bărbat care te va face să te bucuri în egală măsură de serile pe canapea vizionând serialul preferat, dar şi de weekend-urile în care faceţi drumeţii sau mergeţi la petreceri.

Taur
Încetează să mai încerci să îţi convingi fostul iubit că a făcut o greşeală şi că ar trebui să te vrea înapoi.

În 2018, trebuie să laşi trecutul în urmă. Găseşte pe cineva care îţi vede frumuseţea de la început şi te împinge până la limite. Cineva cu care poţi vizita muzee şi cu care poţi încerca noi reţete în bucătărie. Cineva care te va ajuta să devii o persoană mai bună şi care te ajută să evoluezi.

Citește și: Horoscop special – 2018, un an teribil de greu pentru 3 zodii!

Gemeni
Trebuie să încetezi să mai crezi că toate relaţiile pe care le ai sunt marile tale iubiri.

Nu este vorba de dragoste atunci când partenerul nu îţi răspunde la mesaje sau când acesta anulează planurile. În 2018, întâlneşte-te cu cineva care investeşte în relaţia cu tine. Cineva care depune la fel de multe eforturi ca şi tine, pentru că nu tu trebuie să porţi pe umeri întreaga responsabilitate.

Rac
Recunoaşte, când îţi place de cineva, renunţi la standardele tale pentru a ţine acea persoană lângă tine.

Dar în 2018, trebuie să te gândeşti mai mutl la tine. Caută pe cineva care este dispus să facă orice vrei tu. Trebuie ca acel bărbat să fie romantic, fără să fii nevoită să cerşeşti asta. Cineva care te va trata bine fără să trebuiească să îi enumeri motivele pentru care meriţi afecţiunea lui.

Leu
Întotdeauna te întorci la acelaşi gen de persoană, din nou şi din nou.

Şi mereu se termină la fel. Dar în 2018, ar trebuie să te întâlneşti cu cineva care nu se încadrează în tiparul obişnuit. Cineva care va trage scaunul pentru tine şi îţi va deschide uşa maşinii. Cineva care îţi admiră frumuseţea şi inteligenţa. Cineva care nu va lăsa să treacă nicio zi fără să îţi spună cât de uimitoare eşti.

Fecioară
Eşti prea drăguţă şi dai a doua şansă prea uşor.

Dar, în 2018, ar trebui să te întâlneşti cu cineva care nu-ţi va fi infidel în primul rând. Cineva care nu te va răni. Dacă nu găseşti această persoană, mai bine rămâi singură. Păstrează locul pentru cineva special în loc să te întorci la aceelaşi bărbat care te-a rănit de un milion de ori înainte.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - turkey 3044776 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – 2018, zodia ta și călătoriile prin lume!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.