Horoscop special – Cât de manipulatori sunt bărbații, după zodie?

horoscop - book 2152349 960 720

Horoscop special – Cât de manipulatori sunt bărbații, după zodie? Ne place sau nu, se întâmplă să fim manipulați sau să manipulăm, voit ori ba, mai tot timpul vieții noastre. Iar acest lucru ține și de semnul zodiacal din care facem parte.

Berbec

Bărbatul Berbec crede că tot ceea ce îl înconjoară este o competiție, iar el nu crede că manipulează nimic, ci pentru că folosește orice strategie pe care o are pentru a câștiga. Când te afli într-o relație, nu ai doar un partener sau o prietenă, ci doar un potențial adversar, și Berbecul va fi tentat să câștige în orice. Unul dintre cele mai eficiente trucuri prin care bărbatul Taur poate manipula este vinovăția. Practic, este vorba despre a-i face pe cei din jur să se simtă vinovați că obțin ceea ce vor.

Gemeni

Bărbatul Gemeni este incredibil de fermecător și probabil că nici măcar nu știe că se joacă cu tine. Se comportă ca și când ar fi iubitul anului, iar atunci când face ceva ce nu-ți place, te face pe tine să te simți rău. Te va întreba cum te poți supăra pe el, când el face totul pentru tine.

Citește și: Horoscop special – vin banii pentru 3 zodii!

Rac

Un bărbat Rac se pricepe atât de bine să manipuleze oamenii prin emoțiile sale, încât te vei simți foarte îngrijorată atunci când începe acțiunea. Adică, atunci când el va începe să plângă, vei uita cu totul de faptul că erai supărată pe un lucru rău pe care l-a făcut.

Leu

Cei care sunt sub influența unui Leu trebuie să știe că au de-a face cu unul dintre cei mai mari manipulatori din toate timpurile, lucru care se observă prin complimentele lui indirecte. De exemplu, un Leu nu-ți va spune niciodată: „Oh, ai de gând să porți asta?”, ci mai degrabă îți va spune: „Majoritatea oamenilor nu s-ar fi îmbrăcat așa, dar adevărul este că arăți uimitor”. Gândește-te bine la afirmațiile sale, căci nu toate sunt ceea ce par. Când te enervează, spune că doar făcea o glumă. Cum te poți supăra pe asta?!

Fecioară

Bărbatul Fecioară manipulează pe alții printr-o presiune deliberată. Ce înseamnă asta? Dacă te-ai certat cu el pentru că a făcut ceva greșit și nu te simți foarte bine în legătură cu asta, el va enumera câteva lucruri care l-au rănit pe parcursul vieții, cum ar fi un eventual divorț sau o fostă care l-a înșelat cu cel mai bun prieten.

De fapt, te va face să te gândești rapid la altceva, astfel încât să uiți motivul cerții.

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - christmas 1109638 960 720 150x150Citește
și: 
Horoscop special – zodiile cărora Moș Crăciun le aduce un iubit!

Ai și
tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi:
office@perfectimperfecte.ro

Suntem
și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.