Horoscop special – bărbații și seriozitatea în relație, după zodie!

horoscop - holding hands 1149411 1280 1024x683

Horoscop special – bărbații și seriozitatea în relație, după zodie! Despre bărbați știm deja că rămân toată viața niște copii, că pot fi cu adevărat cei mai pasonali dar și că dau dovdă de multă imaturitate în relații. Oare care sunt cei mai serioși bărbați, alături de care poți construi o poveste de dragoste fără seamăn? Aflăm din horoscopul de azi.

Berbec
Nu este un secret că Berbecului îi place să flirteze. Totuși, atunci când găsește persoana potrivită, acesta îi rămâne fidel. Relația cu acest bărbat va fi una destul de armonioasă și totul va decurge natural. Totuși, încearcă să nu faci aceleași lucruri mereu, deoarece rutina îl poate face să se îndepărteze de tine.

Taur
Taurul întotdeauna va dori să aibă o relație intimă și sinceră. Acesta va fi fidel și serios doar dacă perechea sa va avea același comportament. Atunci când va simți că nu ești 100% sinceră cu el, te va părăsi.

Gemeni
Deși acest bărbat cu două fețe nu te va înșela de fiecare dată, orice discuție în contradictoriu sau ceartă îl va face să înceapă să flirteze cu altcineva. În relație îți va fi fidel, deși va vorbi și cu alte femei. Totuși, trebuie să știi că, la finalul zilei, tot la tine se va întoarce.

Citește și: Horoscop special – câte iubiri pierzi în viață, în funcție de zodie!

Rac
Bărbatul Rac ia fiecare relație în serios. Acesta mereu se gândește de două ori înainte de a face ceva sau a lua o decizie care să te rănească. Racul este mereu serios într-o relație și se va asigura că te vei simți iubită și răsfățată.

Leu
Acest bărbat poate avea o problemă atunci când vine vorba să rămână fidel unei singure femei. Este destul de nehotărât și poate să se schimbe în orice moment. De aceea, se va gândi foarte mult timp dacă vrea să fie într-o relație sau singur și își va schimba părerea destul de des.

Fecioară
Bărbatul Fecioară este destul de narcisist. Se iubește pe el mai mult decât orice pe această lume și întotdeauna își va pune fericirea pe primul loc. Această trăsătură îl poate determina să facă anumite lucruri fără să se gândescă la consecințe, ceea ce poate să îi rănească perechea. Trebuie să ai foarte multă răbdare cu acesta și să ai arăți că îi ești fidelă. Doar așa îl poți schimba.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - pregnancy 90x90Citește și: Horoscop special – cum va fi sarcina ta, în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.