Horoscop special – cei mai buni soți ai zodiacului!

horoscop - wedding 1353829 1280 1024x682

Horoscop special – cei mai buni soți ai zodiacului! Fiecare femeie se mândrește cu bărbatul pe care l-a ales să îi fie alături pentru veșnicie și nu se sfiește să spună mereu că are cel mai bun soț din lume. Dar oare chiar așa să fie? Horoscopul de azi ne dezvăluie topul celor mai buni soți ai zodiacului.

12. Săgetător
Săgetătorul este asociat cu infidelitatea, grație spiritului său aventuros. Săgetătorului îi place aventura, îi place să călătorească, să citească și să fie liber. Săgetătorii nu sunt soți dezastruoși pentru că sunt oameni răi. Mai degrabă se hotărăsc mai greu să-și asume responsabilitați și să își ia angajamente.

11. Vărsător
Vărsătorii sunt persoane hotărâte și ambițioase, ceea ce îi face parteneri mai dificili. Petrec foarte mult timp dedicându-se muncii lor. Se simt foarte bine în căsnicii cu parteneri la fel de ambițioși ca și ei.

Citește și: Horoscop special – câte iubiri pierzi în viață, în funcție de zodie!

10. Taur
Taurul este foarte încăpățânat. Fie se face că el, fie renunță. În plus, are standarde foarte ridicate și cu greu acceptă pe cineva care nu face față rigorilor sale. Altfel, taurii sunt soți iubitori și loiali.

9. Leu
Leii sunt persoane iubitoare și drăgăstoase, gata oricând să-și arate sentimentele. Însă, ca să ajungi la inima lor trebuie să treci o mulțime de teste. Câteodată devin agresivi și greu de mulțumit. Nu e ușor să le fii alături.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților

horoscop - danbo 1870361 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – 3 zodii pierd marea iubire în curând!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.