Horoscop special – când nu mai iubesc zodiile?

horoscop - people 2943065 960 720

Horoscop special – când nu mai iubesc zodiile? Există momente când orice ar fi, luptăm pentru a salva relația noastră, luptăm pentru ca dragostea să nu moară, dar există și momente în care pur și simplu renunțăm la a mai iubi, conștienți că, deși doare, este cel mai bine așa. Când se întâmplă asta pentru fiecare zodie?

Berbec
Berbecul iubeşte până când e trădat.

El e un războinic din naştere şi fiecare zi a lor este o bătălie constantă. Acest semn zodiacal este pregătit să lupte până la ultima suflare. De cele mai mult ori, el luptă împotriva răului şi trădării, iar după ce câştigă, s-ar putea să se plictisească şi să caute următorul lucru care îl face furios. Berbecul este cunoscut drept un cuceritor. Indiferent de relaţia pe care o ai cu acesta, încearcă să îl menţii ocupat. Trebuie să îi oferi constant ceva pentru a-l cuceri. În felul acesta, el va fi interesat de tine pentru totdeauna.

Citește și: Horoscop special – Capricorn, zodia alături de care totul este perfect

Taur
Taurul iubeşte până când i se frânge inima.

Acest lucru nu se va întâmpla prea uşor, pentru că chiar dacă e uşor de rănit, nu e uşor de distrus. De aceea, el e considerat credincios, stabil şi capabil să reziste indiferent de ce îi pregăteşte Universul. Odată ce i-ai câştigat încrederea, el ae putea să se răzgândească doar dacă îl faci să se simtă nesigur în privinţa propriilor alegeri. Şi nu va fi deloc uşor să realizezi asta. Nu îi insulta niciodată casa sau modul în care arată, pentru că aşa îi vei frânge inima treptat. Dacă îl critici, găseşte un mod creativ şi blând de a face acest lucru.

Gemeni
Gemenii iubesc până până când încerci să îi păcăleşti.

Dacă crezi că te poţi juca cu acest nativ, nu e nimic mai greşit. Nu te poţi pune cu acest maestru al înşelăciunii. Mintea lui funcţionează mai repede decât poţi anticipa, deci încercarea de a face acest lucru îţi poate face ţie rău. Odată ce îşi dă seama că vrei să îl păcăleşti, a terminat-o cu tine. Din acel moment, va încerca să găsească o cale să îţi facă o imagine proastă.

Rac
Racul va iubi până când va fi abandonat.

Orice tip de companie esre foarte importantă pentru el. Asta nu înseamnă că nu se bucură de timp doar cu el însuşi, dar prin relaţii caută un echilibru. Prin urmare, dacă el are încredere în tine, e dispus să îţi ofere totul. Acest semn zodiacal este drăguţ, dar şi posesiv. El apreciază cu adevărat siguranţa sentimentală. Deci, nu încerca să îi trădezi încrederea, ci mai degrabă găseşte soluţii de a-l face să se simtă în siguranţă. Te va iubi până se va convinge că nu eşti demn de dragostea şi încrederea lui. În acel moment, se va retrage şi nu se mai întoarce niciodată.

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - virgo 150x150Citește și: Horoscop special – Fecioarele au defecte?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.