Horoscop special – când o zodie tace, se lasă cu supărare mare!

horoscop - silence

Horoscop special – când o zodie tace, se lasă cu supărare mare! Proabil cu toții am auzit vorba din bătrâni: ”Ferește-te nu de femeia care vorbește mult, ci de femeia care tace, căci pe ea sigur ai supărat-o rău!”. Această zicere are echivalent și în zodiac, câteva dintre semne fiind extrem de tăcute atunci când ceva le supără. Dar și când răbufnesc…

Fecioară
O Fecioară este extrem de timidă. Acest semn zodical nu este prea des văzut făcând vreo scenă sau vreo dramă dintr-o anumită situaţie. E nevoie de multe pentru a face o persoană atât de răbdătoare ca ea să îşi iasă din minţi. Dar atunci când se întâmplă să se supere, atunci ea chiar se supără. Totuşi, Fecioara nu va arăta acest lucru. O să bea şi o să te ignore. Nici măcar nu se poate uita la tine, dar să vorbească cu tine! Aşa că va recurge la tăcere până va reuşi să se calmeze pe interior, căci acolo se duce cea mai dificilă luptă care o macină efectiv.

Citește și: Horoscop special – câte iubiri pierzi în viață, în funcție de zodie!

Scorpion
Un Scorpion este cunoscut pentru că este neîncrezător şi încăpăţânat. Dacă îl superi, va trebui să depui eforturi mari pentru a-l câştiga înapoi sau, cel puţin, să îi gâdili suficient orgoliul astfel încât să se simtă răzbunat. Nu va mai avea încredere în tine dacă l-ai supărat, iar asta e grav pentru relaţia voastră. Va recurge la tăcere şi se va purta cu răceală. Este nevoie de mult timp pentru a-i recâştiga încrederea, aşa că odată ce îl faci să devină furios, va căpăta îndoieli cu privire la păstrarea ta în viaţa lui. Fără doar şi poate, el poate fi extrem de ferm şi brutal, arătând o distanţă ca şi când aţi fi doi străini.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - soap bubble 3490959 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – culorile perfecte pentru nunta ta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.