Horoscop special – Capricorn, cea mai ambițioasă zodie

Capricorn - capricorn

Horoscop special – Capricorn, cea mai ambițioasă zodie. Fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului este unică și specială în felul ei. Capricornilor le este recunoscută ambiția fără limite, încăpățânarea dar și dragostea fără rezerve pe care o oferă. Iată cele 10 secrete ale celor născuți sub zodia Capricorn:

1. Capricornii sunt muncitori. Ei nu vor să aibă un moment liber în timpul zilei, de aceea sunt considerați ”oamenii perfecți”. În plus, găsesc foarte repede soluții la probleme.

2. Sunt sufletiști, dar au tendința de a adopta uneori o atitudine dură și aspră. Acest lucru lasă impresia că ei știu totul și că nu fac niciodată greșeli. Chiar dacă le fac, nu recunosc.

3. Capricornii au simțul umorului dezvoltat, le place să se distreze.

Citește și: Horoscop special – zodiile care au parte de marea iubire la vară.

4. Sunt foarte buni lideri, mai ales la locul de muncă, unde știu să lucreze în echipă și să ducă la bun sfârșit proiectele la care se implică.

5. Persoanele născute în zodia Capricorn sunt foarte încăpățânate. Ele nu-și cer niciodată scuze până când nu sunt siguri că au greșit. Dar încăpățânarea lor este un atu la locul de muncă. Atunci când își propun ceva, nu se lasă până nu reușesc.

6. Sunt sociabili cu toată lumea și oferă șanse atunci când consideră să există potențial din partea celui care a greșit. Însă, nu trebuie să stai prin preajma lor când se enervează.

7. Capricornii sunt foarte indepedenți, le place să facă lucrurile în felul lor și nu au încredere în nimeni altcineva. Verifică mereu, mai ales dacă ”treaba” a fost făcută de o altă persoană.

8. Nu le place să se laude. Rar vei găsi un Capricorn care să spună în gura mare despre ceea ce a făcut.

9. Când Capricornii se îndrăgostesc, cedează greu și sunt credincioși partenerului/partenerei. În plus, într-o relație ei vor ca să primească la fel de mult pe cât oferă.

10. Care este prima lor prioritate? Bineînțeles că familia. Ei încearcă să-și petreacă cât mai mult timp alături de membrii ei și să-i protejeze.

Photo credit:

Sursă horoscop: clickpentrufemei.ro

Capricorn - stress 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care pierd lupta cu stresul. 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.