Horoscop special – Capricornii în 2017

capricornii - wallpaper capricorn 49588700 1024x768

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – Capricornii în 2017. Anul 2017 va aduce beneficii  persoanelor născute sub semnul Capricornului, fiind perioada în care nativii depun eforturi pentru evoluţia în plan profesional.

Saturn se află şi în 2017 în casă a XII-a a Capricornului, fapt care va determina o evaluare atentă a acţiunilor din trecut pentru uşurarea muncii în prezent. Acest lucru poate genera temeri sau nesiguranţă, deoarece sunt aspecte care limitează puterea de muncă în obţinerea unui anumit obiect, al unei funcţii sau, pur şi simplu, a evoluţiei pe care nativii doresc să şi-o însuşească.

Citește și: Horoscop special – Balanța în 2017

Capricornii pot descoperii, în 2017, că anumite aspecte din viaţă le făceau rău, şi, deşi erau conştienţi de acest lucru, nu au reacţionat. Însă în lunile mai, august, septembrie şi noiembrie, Capricornii vor depăşi obstacolele care îi ţineau imobilizaţi în trecut, atât în plan emoţional cât şi în plan material. Pluto guvernează casa a XI-a a Capricornului, rămânând aici încă câţiva ani. Şederea lui va determina o perspectiva mult mai amplă asupra colaborărilor cu diverse persoane, dar şi a prieteniilor.

Capricornii vor intră în perioada de reevaluate în plan personal şi social, vor verifica relaţiile şi colaborările în care sunt implicaţi, stabilind noi tipare de urmat. La sfârşitul lui martie, începutul lui aprilie și pe parcursul lunii august, nativii se vor desprinde de grupurile care îi influenţează în mod negativ, le scade stimă de sine sau îi dezonorează. Vor observă care sunt colaborările care le pot strică imaginea şi le vor încheia, , bazându-se fie pe motive concrete, fie pe simţuri sau concepţii ivite în mintea lor. Începând din octombrie, Jupiter intră în casa a XI-a a Capricornului, iar colaborările selectate că fiind favorabile până în acest momentoşi vor spune cuvântul, unele aducând beneficii importante.

Prietenii se vor dovedi buni sfătuitori, reuşind să îi pînă în prim-plan pe nativi, care se vor simţii împliniţi din punct de vedere profesional. În plan personal, lunile mai şi noiembrie vin cu posibilitatea unui nou sediu pentru locul de muncă, o nouă locuinţa, sau renovarea locuinţei şi împliniri care nu s-au obţinut în anii trecuţi.

Sursă foto: publika.md

capricornii - 3792 hq wallpaper fire sagittarius 1024 x 768 on the desktop high quality tattoo design 1365x1024 150x150Citeste si: Horoscop special – Săgetătorii în 2017

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.