Horoscop special: ce te caracterizează după LUNA în care te-ai născut

horoscop - Three Women Walking on the Beethoven Street in Amsterdam 1967 1024x703

Horoscop special: ce te caracterizează după LUNA în care te-ai născut. Nu doar zodia ne afectează caracterul, experţii discută şi despre efectul lunii în care ne-am născut. În afară de zodie, aceasta prezintă caracteristici care ne influenţează în relaţiile cu ceilalţi şi ne impulsionează să reacţionăm într-un anumit fel.

IANUARIE

Doamnelor, sunteţi extrem de ambiţioase, dar în aceeaşi măsură conservatoare. Riscaţi să fiţi foarte critice uneori, şi totuşi nu vă place să discutaţi despre propriile sentimente şi gânduri. Lasă-ţi să se apropie de dumneavoastră doar pe acei oameni care au aceleaşi viziuni asupra vieţii.

FEBRUARIE

Aceste femei sunt foarte romantice, dar le lipseşte răbdarea. Având un mod de gândire abstract, schimbările bruşte ale stării de spirit sunt destul de greu de înţeles. Dacă ai rănit-o sau dacă s-a simţit trădată, va fi ultima oară când o să îi găseşti urma.

MARTIE

Carismatică, fermecătoare, loială, dedicată. În iubire nu e atât de uşor, pot fi foarte iubitoare şi drăguţe atunci când totul este în regulă, dar atmosfera se schimbă atunci când chiar le enervezi. În afară de asta, să trăieşti cu o persoană nascută în Martie este o plăcere extremă.

APRILIE

Aceste femei sunt făcute din diplomaţie pură şi pot comunica cu toată lumea cu uşurinţă. Uneori se dovedesc foarte geloase. Dacă sunteţi prin preajmă în acel moment, ar fi bine să dispăreţi pentru că vor răbufni. Pe de altă parte, au capacitatea de a-l face pe cel de lângă ele cea mai fericită persoană de pe pământ!

MAI

Dacă se întâmplă să te îndrăgosteşti de o persoană născută în luna Mai s-ar putea să ai probleme. Sunt atractive, dar sunt loiale propriilor principii. Toate astea sunt combinate cu caracterul lor dificil şi devin o bombă în mişcare. Fii atent în jurul lor, pentru că nu uită nimic şi îşi vor aminti ce se întâmplă tot restul vieţii.

IUNIE

Femei curioase şi creative, care nu gândesc înainte de a vorbi. Chiar dacă jocul iubirii este periculos, preferă întotdeuna să afle adevărul decât să fie minţite.

IULIE

Persoane cu care ţi-ai dori să fii cu siguranţă. Cinstite, politicoase, frumoase, inteligente şi misterioase. Dacă îi pierzi încrederea însă, e pentru totdeauna.

AUGUST

Femeile născute în luna August trebuie să fie în centrul atenţiei, dar în acelaşi timp au o inimă mare şi un excelent simţ al umorului. Dacă le batjocoreşti, vor declanşa Iadul pentru tine. De obicei, în prezenţa bărbaţilor tind să-şi piardă capul.

SEPTEMBRIE

Chiar dacă aceste doamne sunt blânde, frumoase şi disciplinate, atunci când le trădezi vor căuta să se răzbune. Mereu în căutare de relaţii pe termen lung, şi nu de-o noapte – au un standard foarte ridicat în ceea ce-l priveşte pe partener.

OCTOMBRIE

Cu un caracter puternic, indiferent de emoţii – nu şi le arată în public. Foarte inteligente, nu sunt de părere că trebuie să se deschidă complet în faţa unei persoane, şi de multe ori sunt invidiate de celelalte femei.

NOIEMBRIE

Au capacitatea de a recunoaşte cu uşurinţă o minciună, ceea ce le face să fie înainte cu un pas în faţa celorlalţi. Dacă nu eşti gata să auzi adevărul, nu i-l cere.

DECEMBRIE

Aceste femei sunt inteligente şi ştiu cum să iasă câştigătoare din orice situaţie. Îţi pot ridica mereu starea de spirit atunci când îţi sunt alături. Au tendinţa de a fi rănite, dar norocul sta de partea lor, astfel că suferinţa se vindecă.

Foto : hellogiggles.com

horoscop - Ophiuchus 150x150Citeste si: Ophiuchus – constelaţie sau cea de-a 13-a zodie?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.