Horoscop special – care este zodia aproape perfectă?

horoscop - perfection

Horoscop special – care este zodia aproape perfectă? Fiecare semn zodiacal are părțile sale frumoase, calități și atuuri. Există însă o zodie care se aproprie de idealul de perfecțiune la care visăm cu toții. oare ești tu această zodie?

Este vorba despre zodia Balanță, nu doar cea mai echilibrată dintre semnele zodiacale, dar și una dintre cele mai înțelepte, iubitoare, înțelegătoare și pacifiste zodii. Balanța este semn masculin, de aer, predominant intelectual.

Chiar dacă este un semn masculin, Balanța nu împrumută decât seriozitatea și stabilitatea de la această descendență astrală. Ea se consideră parte dintr-un întreg, motiv pentru care iubirea pe care o oferă este totală. Nu concepe să nu iubească fără să-și considere partenerul egalul său.

Citește și: Horoscop special – Ce zodii au cel mai frumos caracter?

Acesta va fi tratat regește, deoarece, așa cum își pune pe primul loc nevoile ei, Balanța le va pune pe același loc și pe ale lui. Când va întâlni partenerul alături de care decide să-și continue restul vieții, Balanța se va atașa complet, se va contopi cu acesta și-i va oferi iubirea perfectă. Balanța este un partener absolut fermecător: sociabil, spontan, intens, pasional, plin de surprize.

Muncitoare, cerebrală, aplecată spre frumos, spre cultură, Balanța este combinația perfectă la serviciu. Indiferent de domeniul în care activează, Balanța este cea cu care poți discuta pe marginea oricărui subiect. Știe puțin din toate, iar gusturile ei alese o fac să fie remarcată de persoanele sus-puse și invidiată de colegii răutăcioși.

Sursă foto: Pixabay

Continuare pe Divahair.ro

horoscop - echinoc  iu 150x150Citește și: Horoscop special – Echinocțiul de toamnă și efectele asupra zodiilor!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.