Horoscop special – care sunt cele mai demodate zodii?

horoscop - old 3150426 1280 1024x706

Horoscop special – care sunt cele mai demodate zodii? Într-o lume în care tehnologia evoluează ca niciodată, o lume în care a fi modern presupune lucruri ce păreau SF în urmă cu doar câțiva ani, există câteva zodii pentru care a fi demodat, de modă veche, statornic în niște lucruri care îți plac este cel mai de preț lucru. Chiar dacă pentru ceilalți s-ar putea să pară zodii depășite.

Taur
Taurul este reprezentat printr-o casă confortabilă. Orice tradiţie acasă sau de familie este deosebit de importantă pentru acesta. Sărbătorile sunt importante de asemenea. Îţi place să fii în mijlocul tuturor, bucurându-te de spectacol. Organizezi cine festive şi te asiguri ca toată lumea să fie prezentă. Ce moment poate fi mai bun decât festivităţile anuale pentru a te reuni cu cei dragi?

Citește și: Horoscop special – zodiile care caută relații deschise

Vărsător
Chiar dacă se spune despre tine că eşti primul care încalcă regulile, tu eşti o persoană care iubeşte tradiţia. Tradiţia e specială pentru tine, dar nu într-un mod obişnuit. Îţi place conceptul de oameni care se reunesc la ocazii speciale. Există oameni din întreaga lume care vin doar pentru a petrece timp cu familia lor.
Gândul că toată lumea se adună pentru o zi este uluitoare pentru tine. Totuşi, preferi ceva de genul unei nopţi de film cu prietenii, deoarece găseşti confortul în jurul oamenilor care te înţeleg şi cu care te vezi mai des.

Leu
Tu vezi tradiţia ca pe un eveniment special pentru petrecerea timpului cu toţi prietenii şi cei dragi în timpul liber. Te aştepţi mereu la momente minunate, pline de distracţie împreună cu familia. Familia şi prietenii care au devenit parte din familia ta sunt foarte importanţi pentru tine şi la fel sunt şi sărbătorile, când ai şansa de a-i aduna pe toţi la un loc. Cu toate acestea, dacă dintr-un anumit motiv familia ta a decis sp nu mai ofere cadouri de Crăciun… atunci ar putea fi o problemă!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - clock 1702512 1280 90x90Citește și: Horoscop special – care sunt cele mai impulsive zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.