Horoscop special – care sunt supărăcioșii zodiacului?

supărăcioșii - devil 53181800

Horoscop special – care sunt supărăcioșii zodiacului? Ai lângă tine prieteni, rude, care din orice mică poveste se supără de zici că le-ai făcut cel mai mare rău? Oameni care nu știu la glume și nu îți mai răspund la telefon cu lunile, considerând că i-ai jignit? S-ar putea să fie și de la zodia sub care s-au născut. Iată care sunt supărăcioșii zodiacului:

Gemeni

Îţi vor spune un lucru, apoi altul, apoi nu vor mai recunoaşte nimci, după care vor ridică tonul la ţine. Aşa reacţionează Gemenii când se supără şi se întâmplă să facă asta destul de des. Se pot simţi ofuscaţi chiar şi de la o glumă nevinovată, dacă au o zi proastă. Însă le trece repede, dacă îţi ceri scuze.

Vărsător

Pentru că nu le place să li se spună ce să facă, Vărsătorii iau imediat foc dacă le zici că au de terminat un proect şi că sunt în întârziere ori dacă le sugerezi o rezlolvare la o anumită problema. O să îţi toarne sute de de argumente, cum că ei au dreptate şi abia o să poţi să vorbeşti. Iar dacă nu răspunzi după cum vor ei, o să te lase cu ochii în soare, căci vor părăsi incaprea tunând şi fulgerând.

Citește și: Horoscop special – se căsătoresc zodiile în 2017?

Leu

Temperamentalii Lei se supără din orice, însă cel mai mult îi intrigă atunci când nu le dai dreptate. Aşa că o să se înfoaie şi o să îţi spună câteva cuvinte dure, cât să îi ţii minte. Însă nu fac acest lucru din răutate şi nu au intenţia de a te răni, până la urmă este modul lor de a reacţiona. Se calmează uşor şi îţi vor cere scuze.

Scorpion

Dintre supărăcioşii zodiacului fac parte şi Scorpionii. Se necăjesc destul de uşor şi reactioenaza că un copil căruia părinţii nu îi fac pe plac: întâi ţipă, după care poate chiar să plângă, apoi nu mai vorbeşte cu ţine. Iar momentele de supărare pot dura chiar şi câteva zile. Când îi vezi suprati, este mai bine să le acorzi spaţiu, să îi laşi în pace şi să nu îi cicăleşti absolute deloc.

Peşti

Caractere sensibile, Peştii se pot supără destul de uşor, uneori chiar din nimic. Nu se ceartă cu ţine însă, ci îşi varsă amarul într-o repriză de plâns sau se apucă să trântească cu obiecte prin casă. Apoi îşi dau seama aca au cam exagerat, trag aer puternic în piept, după care se calmează.

Sursă foto: publika.md

Sursă horoscop: studenție.ro

supărăcioșii - Best Friend Smileys On Hand 150x150Citeste si: Horoscop special – care zodie îți este cel mai bun prieten?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.