Horoscop special – ce carieră ți se potrivește, după zodie!

horoscop - turn on 3020730 960 720

Horoscop special – ce carieră ți se potrivește, după zodie! Întotdeauna ți-ai dorit să lucrezi într-o corporație mare, unde să ajungi pe un post de conducere? Sau, din contră, tu simți că poți fi propriul tău șef și vrei să pornești o afacere proprie? Zodiacul de azi îți spune ce carieră este perfectă pentru tine:

Berbec
Berbecul e un individ puternic şi hotărât. E plin de ambiţie, dinamic şi descurcăreţ. Ca semn de foc, Berbecul e din naştere o persoană aventuroasă şi activă.

Meseriile potrivite: politician, jurnalist, antreprenor sau salvamontist.

Taur
Unul dintre lucrurile la care Taurul ţine cel mai mult este stabilitatea. El va lucra din greu pentru anumite garanţii, beneficii, concedii, salarii sau siguranţa locului de muncă. Hotărât, răbdător, cinstit şi metodic, acesta e un coleg de echipă excelent şi extrem de fiabil.

Meseriile potrivite: avocat, asistent medical, contabil, educator, inginer, designer sau bucătar.

Citește și: Horoscop special – zodiile care iau asupra lor orice vină!

Gemeni
Nativul din această zodie e cel mai probabil cel mai sociabil şi vorbăreţ din întreg zodiacul. El tinde să fie mai potrivit pentru o carieră care implică acţiune socială şi varietate. Dorinţa lui de a încerca absolut orice îl aduce tot mai aproape de obiectivele lui.

Meseriile potrivite: jurnalist, actor, profesor sau arhitect.

Rac
Racul este foarte sensibil şi se descurcă bine în locurile de muncă ce necesită îngriijirea oamenilor sau lucrurilor. El poate fi un director excelent, dar şi o mamă responsabilă care are de duc la bun sfârşit o mulţime de sarcini.

Meseriile potrivite: asistent social, bonă, profesor CEO, avocat sau psiholog.

Leu
Doar un Leu puternic poate duce o companie la succes şi profituri mari. El este o persoană căreia nu îi e frică de nimic, care inspiră şi care e independentă. Lucrează cel mai bine când se află în centrul atenţiei şi iubeşte job-urile care îi aduc statut şi putere.

Meseriile potrivite: funcţii manageriale, editor, actor, designer de interior, designer de modă sau guvernator.

Fecioară
Fecioara e perfecţionistă prin natura ei. Ea are un ochi ferm pentru detalii şi e meticuloasă atunci când vine vorba de executarea oricăror planuri.

Meseriile potrivite: detectiv, traducător, editor, statistician, scriitor, profesor, critic sau tehnician.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - soacra nora 150x150Citește și: Horoscop special – cum să te înțelegi cu soacra, în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.