Horoscop special – ce dezastru natural ești, în funcție de zodie

horoscop - fulger

Horoscop special – ce dezastru natural ești, în funcție de zodie. Te-ai gândit vreodată la ce fenomen natural te-ar putea reprezenta, dacă ai alege să fii unul? Ai fi o furtună de vară sau o ploaie liniștită? Sau poate ai fi un cutremur de peste 7 pe Richter? Iată ce spun zodiile despre ce dezastru sau fenomen natural te reprezintă cel mai bine, după zodia căreia aparții:

Berbec
Berbecul e ca un vulcan, el poate să erupă în orice moment.
La fel ca un vulcan, acest nativ este imprevizibil şi capabil să izbucnească în orice moment. Atunci cânr el îşi pierde cumpătul poate fi destul de exploziv, deci gândeşte-te de două ori înainte de a te pune cu el!

Taur
Taurul este ca un cutremur, rareori erupe, dar când se întâmplă se lasă cu daune.
În general, Taurul încearcă să evite haosul, dar dacă e forţat să se răzbune, atunci va izbucni cu mare putere, la fel ca un cutremur.

Citește și: Horoscop special – zodiile care nu uită dacă le-ai greșit

Gemeni
Nativul din Gemeni e ca o furtună de nisip, agitat şi greu de înţeles.
Gemenii sunt neliniştiţi şi destul de greu de anticipat, aşa că poate fi asemănat cu o furtună de nisip inutilă. Totul se petrece într-o mare viteză!

Rac
Racul este ca un tsunami, brusc şi copleşitor.
Acest nativ poate fi depăşit de momente de emoţie puternică şi izbucenşte cu puterea unui tsunami. El încearcă să-şi păstreze echilibrul, dar când îi sunt întrecute limitele, poate deveni foarte periculos.

Leu
Leul este ca un incendiu, odată ce porneşte, e extrem de greu de oprit.
Răspândirea rapidă şi oprirea dificilă a Leului îl aseamănă cu un incendiu care se răspândeşte înainte de a-ţi da seama ce se întâmplă. El poate trece de la o stare la alta cât ai clipi, aşa că nu îl provoca!

Fecioară
Fecioara e ca o avalanşă, e practic de neoprit.
Fecioara are forţa şi voinţa unei avalanşe care îi permite să primească multe lovituri în viaţă fără să fie descurajată. Ea continuă să meargă până ajunge în cele din urmă să obţină victoria.

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - pet animal animal fur 150x150Citește și: Horoscop special – ce animal ești, în funcție de ziua nașterii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.