Horoscop special: ce fel de căsnicie vor avea Prințul Harry și Meghan

Harry - harrymeghan2711g 1024x683

Horoscop special – ce fel de căsnicie vor avea Prințul Harry și Meghan. A mai rămas doar o lună și un pic până la cel mai așteptat eveniment monden al anului, nunta Prințului Harry cu Megan Markle. În toiul pregătirilor, lumea încearcă să afle și cât de compatibili sunt cei doi și, mai ales, dacă vor avea o căsnicie reușită.

Prințul Harry, născut pe 15 septembrie 1985, este zodia Fecioară, iar Meghan Markle, născută pe 4 august 1981 este zodia Leu. Chiar dacă semnele lor astrologice nu sunt deosebit de compatibile, alte aspecte ale astrogramelor lor sunt în concordanță și indică o relație de durată, potrivit specialiștilor citați de goodhousekeeping.com.
Fiind Leu, Meghan este un lider înnăscut, care are abilități sociale deosebite și inteligență emoțională. Este sociabilă, orientată către relația sa și are un simț al dreptății foarte puternic„, declară astrologul Suzie Kerr Wright.
Prințul Harry are Luna în zodia Taur, ceea ce înseamnă că atunci când ia o decizie, este în totalitate convins de alegerea sa.

Un element comun al celor doi este dorința de a-i ajuta pe ceilalți. „Persoanele născute în zodia Fecioară, la fel ca și Prințul Harry, încearcă întotdeauna să-i ajute pe ceilalți să-și rezolve problemele, iar cei născuți în zodia Leu, așa cum este Meghan, susțin oamenii și le oferă sprijinul lor pentru a se dezvolta.

Dacă se vor concentra pe misiunea de a ajuta oamenii, vor forma o echipă dinamică„, mai spune astrologul.

Dar sunt și diferențe majore între cei doi. Meghan este foarte sociabilă și deschisă, în timp ce Harry preferă să păstreze discreția și să fie mai retras. De asemenea, viitoarea ducesă rezolvă problemele prin comunicarea directă, în timp ce Harry evită confruntările și nu îi plac schimbările. Astrograma lui Meghan indică faptul că este o persoană destul de nonconformistă, ceea ce l-ar putea surprinde pe Harry.
Sursă foto: standard.co.uk
Continuare horoscop pe Eva.ro

Harry - rome 2973579 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – ce iubești la tine, în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.