Horoscop special – ce își doresc zodiile de Valentine’s Day!

Horoscop special - ce își doresc zodiile de Valentine's Day! - Learn the Basics of Love Horoscopes and Find Out Who Your Compatible Love Matches Are 290 17824187

Horoscop special – ce își doresc zodiile de Valentine’s Day! Mai este un pic până la Ziua Îndrăgostiților și pentru multe cupluri, weekendul acesta va fi dedicat doar sărbătorii de Valentine’s Day. Pe lângă toate momentele frumoase, romantice, tabloul trebuie întregit și de un cadou pe măsura iubirii ce și-o poartă. Iată care sunt cadourile pe care zodiile și le doresc de Valentine’s Day:

Femeile din zodiile de Aer: Gemeni, Balanţă şi Vărsător – Un drăgălaş ursuleţ de plus

Tu eşti semn zodiacal de Aer. Pentru tine prietenia este foarte importantă în dragoste, este ingredientul necesar. Tu consideri pentru a avea o relaţie de cuplu de succes este indispensabil ca tu şi iubitul tău fiţi în primul rând cei mai buni prieteni. Îţi place petreci seri liniştite împreună cu persoana iubită gătindîmpreună, povestind sau uitânduva îmbrăţişaţi la filme.

De Valentine’s Day îţi doreşti un cadou care îţi reamintească de importanţa prieteniei într-o relaţie de cuplu, ca de exemplu un drăgălaş ursuleţ de pluş. Îţi plac cadourile cu textura plăcută la atingere, cu blăniţă sau cu puf.

Citeste si: Horoscop special – cum se răzbună zodiile?

Femeile din zodiile de Foc: Berbec, Leu sau Săgetător – Un inel de logodnă strălucitor

Tu eşti semn de Foc. Pentru tine fidelitatea şi exclusivitatea sunt foarte importante într-o relaţie. Îţi doreşti ca persoana iubită fie serioasă în intenţiile saleşi îşi facă loc în inima lui numai pentru ţine, fără aibă dubii legate de iubirea voastră. Eviţi bărbaţii la care le este frică de angajamente serioase. Îţi plac discuţiile deschise, răspunsurile sincere şi cafenele cu stil.

De Valentine’s Day îţi doreşti un cadou care simbolizeze fidelitate şi angajament, ca de exemplu un inel de logodnă strălucitor. Tu apreciezi investiţia emoţională şifinanciară a iubitului tău într-un cadou mai costisitor.

Femeile din zodiile de Apă: Rac, Scorpion şi Peşti – Un buchet splendid de trandafiri roşii

Tu eşti zodie de Apă. Pentru tine pasiunea este ingredientul de bază într-o relaţie de cuplu. Tu consideri săruturile înfocate sunt cele care ţin un cuplu unit. Eşti printre persoanele din zodiac cărora le place cel mai mult sărute. Eviţi relaţiile la distanţă exact din acest motiv: tu ai nevoie ai lângă tine persoana pe care o iubeşti.

De Valentine’s Day îţi doreşti un cadou care simbolizeze pasiune, ca de exemplu un buchet splendid de trandafiri roşii. Tu reuşeşti decodezi mesajul ascuns al cadoului pe care iubitul tău ţi-l face.

Femeile din zodiile de Pământ: Taur, Fecioară şi Capricorn – O cutie delicioasă de ciocolată

Tu eşti zodie de Pământ. Pentru tine romantismul este ingredientul de bază într-o relaţie de cuplu. Pentru o relaţie de cuplu reuşită, tu consideri este necesar ca partenerii facă gesturi drăguţe zilnic unul pentru celălalt. Tu apreciezi un compliment, o declaraţie romantică sau un gest afectuos la adevărata sa valoare.

De Valentine’s Day îţi doreşti un cadou delicios, care îţi răsfeţe papilele gustative, ca de exemplu o cutie mare de ciocolată, un cadou dulce, la fel ca şi tine.

Sursă horoscop: Kudika.ro

Horoscop special - ce își doresc zodiile de Valentine's Day! - barbati 150x150Citeste si: Horoscop special – zodii de femei de care să te ferești!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.