Horoscop special – ce iubește la o femeie, în funcție de zodia lui

horoscop - love 1024x683

Horoscop special – ce iubește la o femeie, în funcție de zodia lui. ”Iubesc totul la tine”, o declarație ce topește și cea mai de gheață inimă a unei femei. O afirmație ce poate fi adevărată. Există însă, la fiecare zodie masculină, acel ceva pe care il adoră dincolo de orice limite la o femeie. Iată care:

Berbec
Berbecul nu poate rezista în faţa unei femei care are mare încredere în sine. Dacă ea e independentă, fermă în convingerile ei, aventuroasă şi încrezătoare în propriile forţe, atunci dezvoltă o obsesie pentru aceasta.

Taur
Taurul iubeşte femeia căreia îi place să gătească şi care apreciază mâncarea bună. Totul se învârte în jurul plăcerilor senzoriale, cum ar fi gustul, mirosul sau felul în care arată lucrurile. Dacă ai această pasiune, cu siguranţă vei fi dorită de acest bărbat.

Citește și: Horoscop special – zodiile mereu nemulțumite

Gemeni
Bărbaţii din această zodie iubesc femeile inteligente, astfel încât aceasta e trăsătura pe care o adoră. Dacă îl poţi da gata prin vasta ta cultură generală şi prin umor, atunci vei avea un loc în inima lui pentru că nu va putea să îţi reziste.

Rac
Bărbatul Rac iubeşte femeia în care poate să aibă încredere. Chiar dacă el are o mulţime de sentimente şi trăiri, de obicei nu le împărtăşeşte decât dacă se simte în siguranţă cu cealaltă persoană. Încrederea e caracteristica cea mai de valoate pentru acest nativ.

Leu
Leul iubeşte femeile care sunt la fel de pasionate şi pline de viaţă ca şi el. El este puternic, îndrăzneţ, aşa că vrea o parteneră care să îşi trăiască viaţa în acelaşi mod ca şi el şi cu care să împărtăşească aceleaşi pasiuni.

Fecioară
Nativii din Fecioară iubesc femeile integre. Dacă eşti o persoană sinceră şi cu principii de viaţă sănătoase, atunci acesta nu va putea rezista în faţa ta.

Photo credit: .craig via Visualhunt /  CC BY-NC-ND

Citește continuarea pe Eva.ro 

horoscop - zodii care nu iarta 840x670 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care nu uită dacă le-ai greșit

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.