Horoscop special – ce prințesă Disney ești, după zodie!

horoscop - disney 1724889 960 720

Horoscop special – ce prințesă Disney ești, după zodie! Toată copilăria ne-a fost marcată de frumoasele prințese Disney și nu există fată care să nu se fi visat Albă ca Zăpada sau Cenușăreasa. Horoscopul de azi ne răspunde la curiozitatea copilăriei: ce prințesă Disney ești?

Berbec – Tiana
Tiana întruchipează tot ceea ce înseamnă o nativă clasică din Berbec. Ea este încrezătoare, curajoasă, hotărâtă şi entuziastă în ciuda obstacolelor care îi apar în cale. Ea nu renunţă până nu îşi atinge scopul.

Taur – Rapunzel
Nativa din Taur este fiabilă şi răbdătoare, şi cu siguranţă Rapunzel este întruchiparea răbdării atât timp cât a fost blocată în acel turn.

Citește și: Horoscop special – zodia care iubește o singură dată în viață!

Gemeni – Belle
Belle, la fel ca nativa din Gemeni, este suficient de gingaşă astfel încât să poată transforma orice bestie într-un gigant blând. Ea este curioasă şi atrasă de cărţi şi citit.

Rac – Anna
Nativa din Rac are o imaginaţie bogată şi este una dintre cele mai loiale semne zodiacale, la fel ca şi Anna. Nu a oprit-o nimic pentru a-şi salva sora.

Leu – Jasmine
Jasmine este pasională, generoasă şi cu un mare simţ al umorului, dar ea e, de asemenea, foarte încrezătoare în propriile forţe. Aceste calităţi combinate o fac foarte asemănătoare cu nativa din Leu.

Fecioară – Albă ca Zăpada
Albă ca Zăpada trebuie să fie o Fecioară. Ea iubeşte animalele, probabil mai mult ca oamenii, să fim cinstiţi! Şi are o latură timidă.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - portrait 3113651 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – ce zodii întâlnesc marea iubire în martie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.