Horoscop special: Cei născuţi la CUSPIDE

horoscop - Miss Fame1 1024x682

Horoscop special: Cei născuţi la CUSPIDE De multe ori, nativii unui anumit semn astral simt că nu se pot identifica foarte mult cu cracteristicile zodiei în care s-au născut. Cel mai probabil o bună parte dintre ei au venit pe lume la graniţele dintre zodii, respectiv sunt născuţi la cuspide.Definiţia tehnică a acestora este acel moment în care se face trecerea într-o altă zodie. Momentul intrării Soarelui într-un anumit semn zodiacal se poate schimbă de la an la an şi astel, cei născuţi în ultimele sau în primele 5 zile ale unei zodii, se numesc născuţi la cuspidă.

CUSPIDA CAPRICORN –VĂRSĂTOR (16 IANUARIE – 22 IANUARIE)

Un astfel de nativ s-a născut într-o zona a misterului şi a imaginaţiei pentru că a împrumutat cele mai bune trăsături de la ambele zodii. Chiar dacă aceşti nativi nu se manifestă niciodată zgomotos şi pari complet lipsiţi de entuziasm în cele mai importante momente ale vieţii, ei au universuri interioare foarte bogate însă ştiu cum să îşi strunească firea.

Au imaginaţii bogate şi sunt mult mai flexibili decât Capricornii tipici şi mult mai realişti decât Vărsătorii. De regulă, pun la cale fantezii şi scenarii elaborate pe care le vor transpune apoi în realitate cu toată tenacitatea şi puterea de muncă a Capricornului.

Pe de cealaltă parte, mai ales în ceea ce priveşte dragostea, seamănă mai mult cu idealiştii Vărsători şi nu îşi vor pierde speranţa în suflete pereche, deşi resping în general orice clişeu romantic. Îşi doresc tandreţe, loialitate şi fidelitate, lucruri pe care, la rândul lor, ştiu cum să le ofere.

În mod paradoxal, deşi sunt rezervaţi Caprico-Vărsătorii sunt oameni sociabili, carismatici. În acelaşi timp, au nevoie de siguranţă emoţională şi chiar materială însă nu sunt dispuşi să îşi sacrifice independenţa pentru a le obţine.

CUSPIDA VĂRSĂTOR – PEŞTI (15 FEBRUARIE – 21 FEBRUARIE)

Varsă-Peştii sunt o combinaţie înduioşătoare şi plăcută de energie şi obiceiul de a visa uneori cu ochii deschişi. Sunt persoane pline de căldură sufletească şi de vise romantice.

În acelaşi timp, personalitatea lor este presărată cu un simt al umorului sarcastic, absolut savuros însă vor arată acest lucru doar în preajma oamenilor în care se simt complet în siguranţă.

În general, sunt oameni cu spirite de artisit, fler nativ pentru frumuseţe, echilibraţi în sentimente şi destul de prietenoşi. Însă pentru a putea numi cu adevărat prieten un astfel de nativ trebuie întâi să îi câştigi încrederea, lucru care se întâmplă destul de greu.

Poţi spune despre ei că sunt un amestec interesant de timiditate şi jovialitate. Nativii acestei cuspide sunt motivaţi de nou şi le plac experienţele inedite. Au o latura intelectuală foarte bine dezvoltată însă sunt destul de lipsiţi de spirit practic.

Citeşte şi: Când țesutul IUBIRII se cicatrizează !

CUSPIDA PEŞTI – BERBEC (18 MARTIE – 22 MARTIE)

În general, nativii născuţi între aceste două semne astrale au natură visătoare şi tandră a Peştilor, combinată cu cea pasională şi foarte hotărâtă a Berbecilor. Din acest motiv, deşi sunt sensibili şi calculaţi, iau cu o uşurinţă uimitoare decizii corecte, chiar şi în situaţii limita.

De regulă, au obiceiul şi puterea de a lua o situaţie critică şi de a obţine din ea cel mai bun rezultat posibil în condiţiile date.

Pe de-o parte, putem numi aceşti nativi impulsivi iar pe de cealaltă parte, e lesne de observat că au imaginaţii bogate şi ştiu exact ce îşi doresc de la viaţă. Tocmai de aceea, ei vor izbuti să îşi pună întotdeauna planurile în aplicare.

Totuşi, nu au foarte multă răbdare şi sunt foarte direcţi. Prin urmare, diplomaţia nu este punctul foarte ale Pesto-Berbecilor iar acest lucru îi poate enerva din când în când pe cei din jur. În acelaşi timp, aceşti nativi preferă să aibă de-a face cu oameni iritaţi sau nervoşi decât cu oameni impasibili pe care să îi împingă în permanentă de la spate.

Cei născuţi în această cuspidă sunt mult mai activi decât Peştii şi mai puţini incapatanti decât Berbecii, însă cu siguranţă mult mai echilibraţi emtional decât cei de pe urmă.

Citeşte şi continuarea: Kudika.ro

Foto: venusplusx.org

horoscop - tablou zodiac balanta fantezist jos10 700x700 150x150Citeste si: Horoscop special – Balanța în 2017 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.