Horoscop special – cele mai dure semne zodiacale!

horoscop - karate 1343889 1280 1024x682

Horoscop special – cele mai dure semne zodiacale! Sunt acei oameni care dau dovadă de o duritate ieșită din comun atunci când cineva le greșește. Și nu ne referim la duritate fizică ci la faptul că iartă foarte greu, sau niciodată.

Capricorn
Capricornul este zodia cea mai reprezentativă pentru expresia: „Nu te pune cu mine!”. În timp ce alte zodii acţionează dur atunci când vine vorba de prietenii sau rudele lor, el face totul pentru sine. Ştie că există oameni care vor avea o problemă cu genul de persoană care este: serioasă, calculată şi conservatoare, dar ai încredere în ea atunci când îţi spune că nu îi pasă ce crezi sau ce spui. Atitudinea sa dură este, în principal, o modalitate de a se proteja de oamenii care vor să îi distrugă încrederea în sine. Unii dintre ei nu rezonează cu aceste trăsături ale lui, alţii sunt doar invidioşi. De cele mai multe ori, el va încerca să scape de aceste persoane, dar dacă nu reuşeşete, va scoate într-un final adevăratele arme.

Citește și: Horoscop special – cei mai infideli soți, după zodiacul chinezesc!

Vărsător
Atitudinea dură a acestui semn zodical, Vărsător, provine dintr-o mentalitate asemănătoare Capricornului, aceea de a acţiona în acest mod pentru a-şi salva pielea, de a se proteja pe sine. Nu este vorba că nu vrea ca oamenii să devină prietenii lui, ci mai degrabă că unii oameni îl judecă înainte de a-l cunoaşte. Sigur, el ar putea fi destul de aspru atunci când îl întâlneşti pentru prima oară, dar se va deschide în faţa ta şi se va simţi confortabil doar după ce te va cunoaşte măcar puţin. Cu toate acestea, el înţelege ce înseamnă să fii singur sau ignorat din cauza felului în care acţionează, deşi ar vrea ca oamenii să vadă cum este el cu adevărat şi abia apoi să îşi dea cu părerea şi să ia atitudine.

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - pinocchio 2722074 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodii care vor fi mințite de iubiți vara aceasta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.