Horoscop special – cele mai ipocrite zodii de femei

horoscop - femei ipocrite 01578000

Horoscop special – cele mai ipocrite zodii de femei Sunt acele zodii care au dus arta minciunii și a falsității la nivel de artă, încât cu greu mai reușești să realizezi când și dacă au spus vreodată adevărul. Poate doar detectorul de minciuni să te salveze.

1. Gemeni

Nu trebuie să ai încredere în femeia Gemeni. Te minte cu cea mai mare ușurință. Nici nu realizezi când sau cum face asta. Pare o persoană inocentă, însă, uneori, nu este altceva decât o mască sub care se ascunde ipocrizia. Are o natură duală. Așa că, este bine să te ferești de o astfel de femeie.

Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în luna mai

2. Scorpion

Femeia Scorpion se pricepe să mintă. Este, o actriță înnăscută. Se folosește de minciuni pentru a obține ceea ce își dorește. Ai gijă să nu îți afle punctele slabe, pentru că se va folosi de ele pentru a obține ceea ce își dorește.

3. Pești.

Deși pare o persoană emotivă și romantică, în realitate femeia Pești nu este chiar așa. Este o persoană care nu va ezita să te trădeze. Nu te lăsa păcălit de intențiile sale de a te ajuta. Trebuie să fii mereu atent. Pentru că poate fi vorba despre o capcană. Iar lucrurile rele pe care le face apar din cauza nesiguranței, din cauza lipsei de încredere în propria persoană. Așa că nu trebuie să fii surprins dacă această femeie te trădează sau te rănește.

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - bridal marriage bride 150x150Citește și: Horoscop special – la ce vârstă se căsătoresc zodiile?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.