Horoscop special – cele mai manipulatoare zodii

horoscop - lunamanipulare

Horoscop special – cele mai manipulatoare zodii  Cel puțin o dată în viață avem ocazia să ne intersectăm cu oameni ce încearcă prin diverse căi, să ne manipuleze. Unii sunt începători în această artă, dar sunt și zodii ce au arta manipulării învățată la perfecție. Iată care sunt acestea:

Scorpion
Nu te lăsa păcălit de un Scorpion, el este foarte secretos şi de neîncredere. Spune că e cel mai bun prieten al tău şi apoi găseşte un motiv ca să nu mai aibă încredere în tine. El va începe să se dea în secret pe lângă alte persoane. Tinde să fie foarte gelos atunci când vede că mai acorzi atenţie şi altcuiva şi e enervat de faptul că nu mai are prioritate deplină. Va face tot posibilul să elimine alte persoane din viaţa ta şi apoi va da vina tot pe tine.

Rac
Racul este foarte intuitiv, ceea ce poate fi o binecuvântare pentru el. Cu toate acestea, în unele cazuri, ar putea fi cel mai mare coşmar pentru tine. El are o imaginaţie bogată şi va da vina pe tine pentru scenarii care nu s-au întâmplat niciodată în realitate. E genul de persoană care găseşte motive să te urască pentru ceva ce i-ai făcut acum cinci ani şi încă mai crede că ai rămas aceeaşi persoană.

Citește și: Horoscop special – gândurile macabre ale zodiilor

Gemeni
Nativul din Gemeni este foarte grijuliu, dar, de asemenea, se poate schimba radical. El este o persoană indecisă, motiv pentru care va încerca mereu să mascheze acest lucru părând chia de încredere.Cu toate acestea, la un moment dat totul se va afla. Prefăcut din fire, atunci când se va afla la o petrecere va fi foarte sociabil şi se va purta ca toţi ceilalţi, dar când va ajunge acasă va fi cu o falcă-n cer şi una în pământ.

Peşti
Nativul din Peşti lasă impresia că e total dezinteresat şi uneori e atât de disperat să îi ajute pe alţii încât te vei întreba dacă are vreun interes, şi chiar are! De obicei, este persoana care creează haos şi care se plânge de el, cu toate că e singurul responsabil. Va da vina pe tine pentru problemele pe care le are din cauza faptului că a încercat atât de mult să îţi sară în ajutor.

Leu
Leul este genul de persoană care va argumenta până la moarte pentru a dovedi că are dreptate, deşi nu e deloc aşa. Dacă eşti îndrăgostit de cineva, acest nativ nu va ezita să spună că el a simţit acest lucru primul şi are tot dreptul să facă el primul pas. E persoana care vrea să-şi ascundă lenea cu vorbă multă.

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - gelozie 1 150x150Citește și: Horoscop special – cum își arată zodiile gelozia?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.