Horoscop special: Cele mai nefericite zodii în CĂSNICIE

horoscop - landscape 1458847206 gettyimages 482143403

Horoscop special: Cele mai nefericite zodii în CĂSNICIE Căsătoria nu-i chiar pentru oricine. Unele persoane trăiesc mai bine singure decât într-un cuplu pe viaţă. Asta întrucât sunt individualiste. Însă există şi persoane care au pur şi simplu ghinion, iar mariajul lor se transformă într-un dezastru.

Trei din doisprezece se remarcă că fiind cele mai nefericite în căsnicie:

Capricorn

Capricornul nu este om de casă. E rece şi introvertit şi chiar dacă pentru el căsnicia este un ideal, îşi va da seama că îi face faţă cu greu. Pentru că nu sunt mulţi cei care fac faţă mariajului cu un nativ din zodia Capricorn sunt şanse mari că relaţia să se destrame mai devreme decât şi-ar fi imaginat cineva. Nu se simt în largul lor şi asta pentru că sunt foarte egoişti. Din păcate, şansele lor de a ajunge la divorţ, şi nu unul amiabil, sunt destul de mari.

Gemeni

Sunt destul de rare cazurile în care Gemenii nu ajung la divorţ. De vină este firea lor ambiguă, care îi face de-a dreptul insuportabili. Au tendinţa să supra-analizeze o problema şi să se complice cu tensiuni inutile în cuplu. Şi puţini sunt cei dispuşi să suporte stările lor depresive şi nervozitatea lor excesivă. Sunt persoane mult prea dificile şi partenerul va ajunge să pună capăt relaţiei atunci când nu va mai suportă stresul şi teroarea impusă în casă.

Citeşte şi continuarea: Ele.ro

Foto: sev.h-cdn.co

horoscop - zodiac matches couples yourtango 630 150x150

Citeste si: Horoscop special : Cele mai bune 3 zodii la FEMEI potrivite pentru CĂSĂTORIE. 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.