Horoscop special – cele mai narcisiste semne zodiacale!

horoscop - narcisist 1024x682

Horoscop special – cele mai narcisiste semne zodiacale! Tuturor ne place, fie și ocazional, să ne considerăm centrul universul, cel mai important suflet din cele peste 7 miliarde de pe Pământ. Cu toate acestea, există câteva semne zodiacale care sunt peste putință de narcisiste. Te numeri printre ele?

Berbec
Nu poţi face sacrificii pentru nimeni altcineva în afară de tine. Dacă ceva nu îţi convine sau te deranjează, pur şi simplu pleci. Nu vei mişca niciun deget pentru ceilalţi. Cu toate acestea, în sinea ta consideri că eşti un om bun care ajută, însă impresia pe care o laşi e cu totul alta.

Taur
Te situezi undeva între a fi narcisit şi a fi empatic, totul depinzând de starea ta de spirit. Poţi accepta punctul de vedere al altor persoane, dar nu îţi vei schimba modul de gândire, continuând să crezi că ideea ta e cea mai bună. Este destul de greu să se lucreze cu tine. Când te afli într-o stare bună, latura ta negativă nu va ieşi deloc la suprafaţă.

Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în noiembrie

Gemeni
Eşti o persoană foarte talentată şi reuşeşti să obţii tot ce îţi doreşti. Oamenii te vor ajuta pentru că şi tu îi ajuţi pe ei. Înţelegi logica din spatele zicalei „primeşti ceea ce oferi”, astfel încât nu te ţii din a dărui. Când e posibil, încerci să fii alături de alţi oameni, aşa că şi ei vor fi acolo pentru tine când vei avea nevoie. Deci, deşi acţiunile tale sunt pure, gândurile tale au şi un substrat ascuns.

Rac
Deşi nu eşti cel mai grav caz de narcisism, eşti înnebunită după atenţie. Ai nevoie să te înconjori de oameni care să îţi acorde o atenţie deosebită şi nu poţi suporta ca altcineva să se afle în lumina reflectoarelor. De asemenea, ai tendinţa de a face pe victima chiar şi în situaţiile în care eşti vinovată.

Leu
Eşti foarte încrezătoare în tine şi crezi că ştii totul. Nu asculţi niciodată de alte persoane şi e imposibil să se lucreze sau comunice cu tine. Nu poţi face compromisuri şi întotdeauna consideri că părerea ta este singura corectă. Eşti foarte egoistă şi ai grijă doar de ceea ce vrei. Nu acorzi atenţie celorlalţi şi nu îţi pasă dacă acţiunile tale îi pot afecta pe ceilalţi.

Fecioară
Eşti atât de plină de tine, că dacă ai putea să te căsătoreşti cu tine, ai face-o. Nu ai nevoie de nimeni în viaţa ta şi oamenii nu stau prea mult lângă tine. Ai o personalitate complicată, care uită că există şi alte persoane în jurul ei. Poţi să vorbeşti despre tine ore întregi, fără să întrebi nici măcar o dată ce face sau cum se simte cel cu care discuţi.

Sursă foto: andreearaicu.ro

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - advice 150x150Citește și: Horoscop special – vrei un final de 2017 bun? Iată ce trebuie să faci!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.