Horoscop special – cele mai stresate zodii!

horoscop - woman 2696408 960 720

Horoscop special – cele mai stresate zodii! Fiecare din noi avem momentele noastre de stres, în care simțim că totul explodează în jur, dar există câteva zodii care rămân permanent în această stare. Lucru deloc sănătos. Ești și tu printre ele?

Berbec
Când vine vorba de relaxare, Berbec nu ştie cum să o facă. Din prima lui zi pe această lume el s-a luptat să fie numărul unu. Nu are timp să se aşeze şi să se relaxeze. Trebuie să rămână mereu în joc, altfel el nu va câştiga. Este, de asemenea, nerăbdător şi se torturează prin faptul că e activ chiar şi atunci când aşteaptă ceva. În loc să se răcorească într-o piscină sau să meargă la spa în timp ce îşi aşteaptă coletul comandat, el ia casa la puricat şi începe să facă curăţenie. Nu crede în inactivitate şi orice timp mort îl înnebuneşte. Singura ocazie cu care se relazează este vacanţa, iar asta se întâmplă o săptămână pe an dacă are noroc!

Citește și: Horoscop special – femeile născute în decembrie, aventura vieții tale!

Gemeni
Totul în viaţa unui nativ din Gemeni se desfăşoară într-un ritm rapid. Dar cel mai rapid lucru este gura lui. În context social, el e primul care face turul şi care vorbeşte cu toată lumea. În timp ce alţii se pot odihni şi se pot relaxa cu câţiva prieteni pe canapea, acest nativ se va asigura că are toţi prietnii lângă el. Chiar dacă a avut o zi plină de socializare, el va continua să vorbească şi cât e noaptea de lungă. El tinde să devină nervos şi neliniştit, dar modul lui de a combate aceste sentimente este de a se arunca iar în conversaţii. Odată ce e acolo, nu îl poţi opri!

Fecioară
Fecioara e atât de pricepută în analizarea celor mai mici detalii, încât vede ceea ce alţii nu pot la început. Pierderea este că nu se poate opri din asta, iar mintea ei nu e niciodată relaxată. Poate să se afle pe cea mai frumoasă plajă şi să arate că se relaxează, dar mintea ei e plecată în altă parte. E un semn care nu doarme prea mult noaprea, pentru că analizează tot ce s-a petrecut pe parcursul zilei. Dacă s-a certat cu cea mai bună prietenă, e atât de îngrijorată încât numai la asta se gândeşte până adoarme de epuizare.

Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - igromania 1894847 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – ce dependențe ai, în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.