Horoscop special – celei 3 zodii de femei venerate de bărbați!

horoscop - woman 571715 1280 1024x682

Horoscop special – celei 3 zodii de femei venerate de bărbați! Te-ai întrebat vreodată dacă tu faci parte dintre acele femei care ar merită tot ce este mai frumos, să aibă bărbații la picioarele lor și să fie adorate? Fără îndoială că așa și este, dar hai să vedem din ce zodii sunt aceste femei ridicate pe un piedestal de zeițe:

Taur – Femeia Taur este pâinea lui Dumnezeu. Contrar semnului zodiacal care anunță o personalitate zbuciumată, trăiri intense și sentimente de la o extremă la alta, Tăuroaica este una dintre cele mai sensibile și afectuoase femei. Întotdeauna va căuta să echilibreze orice situație, să liniștească apele și să armonizeze relația în care este.

Citește și: Horoscop special – zodia care iubește o singură dată în viață!

Bărbatul care stă lângă ea este un norocos! Chiar dacă are momente când se enervează și situația îi scapă de sub control, femeia Taur va reveni rapid cu picioarele pe pământ și își va cere iertare față de partenerul ei. Unde mai pui că este genul de femeie care adoră curățenia și mâncărurile de casă? Comoară la casa omului!

Vărsător – Femeile care se află sub acest semn zodiacal adoră să își răsfețe iubitul. Fie că pregătește o cină romantică sau îi face declarații de dragoste bărbatului ei, femeia Vărsător are grijă ca partenerul să nu ducă lipsă de afecțiune. De fapt, asta este arma pe care mizează ea pentru a-și ține iubitul al ei pentru tot restul vieții.

Este acel gen de iubită/soție care pregătește hainele partenerului, îi pregătește masa și merge cu el la cumpărături. Pentru ea, acestea nu sunt obligații, ci plăceri. Mai e de mirare că merită să fie adorată precum o zeiță?

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - music 1867813 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile obsedate de muzică!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.