Horoscop special – te cere sau nu în căsătorie?

horoscop - marry me 1044416 1280 1024x768

Horoscop special – te cere sau nu în căsătorie? Iubitul tău îți transmite mesaje contradictorii legate de cel mai important pas din relația voastră? Nici tu nu mai știi ce să crezi, te vrea sau nu ca soție a lui? Horoscopul de astăzi ne învață cum procedează bărbații din fiecare zodie atunci când vine vorba de cerut în căsătorie:

Berbec
Vei ştii că urmează să îţi pună marea întrebare atunci când pare mai nerăbdător decât de obicei. El va fi distras de ceva despre care nu îţi poate spune. Din această cauză va fi nervos şi agitat, aşa că lasă-l să se liniştească şi nu porni o luptă. El are ceva important de făcut în mintea lui şi are nevoie de timp şi spaţiu.

Taur
Când e pregătit să facă marele pas, va fi super lipicios. Taurul trebuie să te ţină aproape în orice moment în general, dar când vrea să îţi ceară mână, acest lucru se intensifică. Nu te feri atunci când pune mâna pe tine, atingerea e modul în care îţi aminteşte cât eşti de importantă pentru el şi că vrea să îşi petreacă întreaga viaţă alături de tine.

Citește și: Horoscop special – cum înșeală fiecare zodie!

Gemeni
Când nativul din Gemeni e gata să îţi propună cererea în căsătorie, nu vei putea să-l opreşti din vorbă. Până în momentul exact în care o va face, el va virbi despre orice, tot timpul. Nu vei bănui nimic pentru că inteligenţa ta îl ajută să te menţină ocupată cu altceva. Dar dacă te întreabă câţi copii îţi doreşti, atunci ar trebui să ştii că ceva se întâmplă.

Rac
Când e pregătit să îţi dea inelul, el va purta conversaţii emoţionale cu tine. Practic, el testează propunerea pentru a vedea cum vei reacţiona. Dar fii atentă în timpul discuţiilor, pentru că orice luptă sau dezacord îl poate face să se simtă nesigur. Şi poate chiar să renunţe!

Leu
E greu de spus când Leul urmează să te ceară. El e, în mod natural, încrezător în sine, deci această propunere nu îl va da gata. Ar trebui să te aştepţi la o cină la lumina lumânărilor, pentru că el nu face lucrurile cu jumătăţi de măsură. Drama şi romantismul îl entuziasmează şi probabil a chemat deja un fotograf care să surprindă fiecare moment frumos.

Fecioară
E destul de greu pentru partenerul tău din această zodie să asundă planurile unei cereri în căsătorie. Ca Fecioară, va plănui totul până la cel mai mic detaliu şi se va asigura că totul e perfect. Acum, nu fi surprinsă dacă propunerea va ieşi la iveală şi vei afla înainte să se întâmple. El are atât de multe detalii de pus la punct, iar stresul e atât de mare încât îi va scăpa ceva.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - great first impressions 90x90

Citește și: Horoscop special – prima impresie pe care o lasă fiecare zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.