Horoscop special – momentul perfect să o ceri în căsătorie, după zodie

horoscop - proposal

Horoscop special – momentul perfect să o ceri în căsătorie, după zodie. Ai ajuns la acel moment în care simți că ai alături de tine femeia pe care ai visat-o și ți-ai dorit-o toată viața? Ești pregătit pentru pasul următor, cel mai important? Nu te grăbi, ia-ți câteva minute să citești horoscopul de azi, vei afla care este momentul perfect pentru o cerere în căsătorie, în funcție de zodia iubitei:

Berbec

Nativele zodiei Berbec sunt persoane nesofisticate, însă care preferă noutatea. Le stimulează elementele de prospețime, iar când vor fi convinse că în relație se vor bucura mereu de lucruri noi care să le suscite interesul vor spune DA.

Taur

Femeile Taur se tem de angajamentele parafate, cărora le dau un înțeles contractual. Totuși, în momentul în care bărbatul de lângă ele le conferă suficientă încredere să facă pasul cel mare, cererea în căsătorie este doar o formalitate.

Gemeni

Femeile Gemeni au o curiozitate înnăscută, de aceea au nevoie de nou în fiecare zi, mai ales într-o relație de durată. În momentul în care se simt iubite, înțelese și încurajate în curiozitatea lor, poți să închiriezi salonul pentru nuntă.

Citește și: Horoscop special – zodia care iubește o singură dată în viață!

Rac

Femeile Rac acordă o importanță sporită familiei. De aceea ea are nevoie de un adăpost sigur, de un stâlp al familiei puternic și abia atunci va fi gata să renunțe la sprijinul părinților pentru a-și petrece viitorul alături soț.

Leu

Femeile Leu vor să cucerească, însă se vor lăsa cucerite doar de un bărbat puternic, care să o facă să-l urmeze fără să clipească. În momentul în care un bărbat se poate ridica la standardele impuse de o femeie Leu, atunci poate îndrăzni și să-i ceară mână.

Fecioara

Femeile Fecioară analizează fiecare aspect al vieții lor în cele mai mici detalii. Iar căsătoria nu este un lucru pe care să-l lase la voia întâmplării. Ele caută înțelegerea pe toată planurile cu bărbatul de lângă ele, precum și securitatea emoțională și materială. Dacă nu le au, nici gând să se mărite.

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților

Sursă foto: Pixabay

horoscop - unhappy 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile de femei care te salvează de nefericire!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.