Horoscop special – chakra fiecărui semn zodiacal!

horoscop - meditation 1384758 960 720

Horoscop special – chakra fiecărui semn zodiacal! Chakra reprezintă centrul de energie al fiecărui om, reprezentat atât la nivel fizic cât și psihic. Fiecărui semn zodiacal în corespunde un anume centru energetic. Care este al tău?

1. Berbec – chakra sacrală

Când este activată, această chakră radiază încredere și magnetism sexual. Atunci când este blocată, creează vinovăție, rușine și lipsă de încredere în sine.

2. Taur – chakra inimii

Atunci când este activată chakra inimii, totul este posibil. Afecțiunea și energiile vindecătoare sunt atrase, iar problemele de inimă și dezechilibrele emoționale sunt rezolvate. Când este blocată, durerea emoțională poate fi devastatoare.

3. Gemeni – chakra gâtului

Această chakra este asociată cu auto-exprimarea și comunicarea. Lipsa acceptării sinelui blochează chakra gâtului și dezactivează capacitatea de a ne exprima.

4. Rac – chakra celui de-al treilea ochi

Cel de-al treilea ochi este punctul focal al energiilor psihice și subtile. Când este activ, sunt primite idei și informații despre alte planuri ale existenței. Când este blocat, ne simțim pierduți, ca și cum nimic nu are sens.

5. Leu – chakra coroanei

Chakra coroanei este corelată cu soarele. Atunci când este blocată, pierdem legătura cu divinul și toate lucrurile sunt materie.

6. Fecioară – chakra gâtului

Când este activă chakra gâtului, suntem creativi și capabili să facem față situațiilor dificile cu ajutorul inspirației.
Când este blocată, nu ne putem exprima cum trebuie.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro 

Citește și:

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.