Horoscop special – cifra destinului tău!

cifra - destin

Horoscop special – cifra destinului tău! Întotdeauna oamenii au privit cu respect, dar și curiozitate, spre destin. I-au acceptat uneori cursul firesc, implacabil, alteori au încercat să îl descifreze, să afle dinainte ce li s-ar putea pregăti. Acest lucru se întâmplă chiar și cu ajutorul numerelor.

Destimul unei persoane poate fi descifrat cu ajutorul numerelor. Cifrele spun multe despre destin și despre personalitatea fiecărui individ. Cifra destinului se calculează foarte simplu: iei data de naștere a unei persoane, chiar a ta, să presupunem 15.05.1987 și apoi adunăm fiecare cifră ce o conține data de naștere astfel: 15051987=1+5+0+5+1+9+8+7=36. Numărul rezultat 36 se mai descompune o dată, adunat: 3 + 6 = 9. Deci cifra destinului pentru această persoană va fi 9.

Important de precizat este și faptul că există 9 cifre de destin principale, de la 1 la 9 și două cifre de privilegiați ai sorții, 11 și 22. Dacă rezultatul însumării cifrelor din data nașterii tale este mai mare de 11, atunci se adună încă o dată. Dacă este 11 fix sau 22, ai parte de un destin specific celor aleși, zeităților, oamenilor cu puteri supranaturale.

Citește și: Horoscop special – cele mai greu de cucerit zodii!

CIFRA 1: LIDERUL
Ești o persoană plină de energie, iar ambiția este cuvântul care te caracterizează cel mai bine. Ai vocație de om politic sau profesor, debordezi de idei interesante care au mereu mare priză la public. Minusurile tale pot fi egoismul și nerăbdarea.

CIFRA 2: PACIFISTUL
Ești genul de persoană care oferă mai mult decât primește, ești creierul din spatele liderului, sau cum s-ar zice, diplomatul de serviciu. Poți să fii sincer dar cu cuvinte bine alese și asta te ajută să îți menții o imagine bună. Minusuri: Ai o fire contradictorie uneori. Diplomația poate fi interpretată negativ.

CIFRA 3: COMUNICATIVUL
Iubești viața și vrei să experimentezi tot ce e nou. Îți plac aventurile, locurile noi și poveștile de viață ale oamenilor pe care le asculți cu mare entuziasm de fiecare dată. Minusuri: Tendința de superficialitate.

CIFRA 4: REALISTUL
Ai abilități de a conduce o companie deși în multe situații ți se pun piedici serioase să atingi succesul. Ești un zbir când vine vorba de lupt cu nedreptatea și privești lucrurile realiste. Ai mereu argumentele necesare la tine pentru a-i convinge pe ceilalți de punctul tău de vedere. Minusuri: Încăpățânarea și intoleranța.

CIFRA 5: FLEXIBILUL
Faptul că ești flexibil nu înseamnă că te dai după bătaia vântului sau după cum tună și fulgeră. Pur și simplu ești o fire mai maleabilă, mai flower-power, îți place să ai relații bune cu toți cei din jur, să îi descoperi la adevărata lor valoare. Minusuri: riști să te pui pe locul 2 de multe ori.

CIFRA 6: RESPONSABILUL
Ești un umăr bun pentru cei aflați în nevoie, ești mereu acolo pentru cineva drag. Îți asumi răspunderea de multe ori pentru a scăpa turma și ești fericită că poți face asta. Minusuri: Poți deveni victima profitorilor

CIFRA 7: INTROVERTITUL
Perfecționismul te transformă într-o fire introvertită, fapt care îți va crea dificultăți în relaționarea cu cei din jurul tău. Îți place să plângi, să râzi, să faci totul în înteriorul tău, pe ascuns. Minusuri: Intransigența și răceala te pot urâți.

CIFRA 8: INDEPENDENTUL
Ești un adevărat tiran. Îți place să faci totul după placul tău, nu asculți sfaturile celor din jur, chiar dacă sunt persoane pregătite în domeniu, și, în general, te bazezi pe faptul că ești capabil să îți asiguri traiul independent de ceilalți. Minusuri: Avarismul bate la ușă

CIFRA 9: ONESTUL
Ai schimba lumea încontinuu, nu ești mulțumită de nedreptățile sociale, de sclavagismul angajaților moderni, de încălzirea globalaă, de lipsa unor drepturi în state defavorizate… Combați misoginismul c fervoarea și vrei o lume în care toți să se iubească și să se protejeze. Minusuri: Poți fi ușor dezamăgită și intra în depresie

CIFRA 11: VIZIONARUL
Reușești să lași o dâră de personalitate pe unde pășești. Atunci când apari undeva, toată lumea își întoarce capul după tine. Ai exigențe mari de la tine însuți și asta este bine dacă vrei să ajungi departe. Minusuri: Uneori poți deveni instabil.

CIFRA 22: GRANDIOSUL

Ești dublul cifrei 11 și ai cel mai puternic caracter din toată numerologia. Ai numărul vieții înscris în destin. Îți place să duci o viață onestă și curată, militezi pentru acest lucru și cei din jur te urmează pentru că felul tău de a fi te face o persoană foarte credibilă. Minusuri: Încăpățânare fără margini

Sursă horoscop: Huff.ro

cifra - Karma 1 768x453 150x150Citeste si: Horoscop special – totul despre karma

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.