Horoscop special-combatibilitățile nativilor Berbec cu alte zodii (II)

berbec - berbec 2 1024x723

Articol scris de Elisabeta Panciu. Horoscop special-combatibilitățile nativilor Berbec cu alte zodii (II). Continuăm și azi să analizăm cum stă zodia Berbec din punct de vedere al compatibilității cu celelalte zodii. Pasiune, orgolii și pericol mare dacă calci strâmb într-o relație.

LEU

Pune Foc lângă Foc şi priveşte artificiile. Două zodii extrem de active şi spontane, voi doi sunteţi făcuţi unul pentru celălalt. Împreună puteţi plănui o mulţime de lucruri interesante, pentru că sunteţi la fel de pasionaţi de tot ce e nou. Leul are o inima mare dar pe cât e de iubitor, la fel de repede uită binele din trecut când îl înşeli. Dacă crezi că nu vei putea stă în banca ta, mai bine abţine-te din start, pentru că Leul nu-ţi va ierta escapadele extraconjugale. Nativii din Leu sunt cunoscuţi pentru încăpăţânare şi asta ar putea fi motivul certurilor, însă dacă vrei o viaţă liniştită, lasă-l să domine relaţia şi nu-i rănii orgoliul. Două firi extrem de productive, nu veţi duce lipsa de nimic, iar cum Leului îi place să fie în centru atenţiei şi să aibă mulţi prieteni, nu vor lipsi ieşirile în oraş, mesele la restaurant sau plimbările. Din punct de vedere al vieţii intime, va merge la fel de bine. Dorinţa de activitate va uneşte.

FECIOARĂ

Foc şi Pământ. Ai crede că nu o să meargă, dar depinde numai de ţine. Fecioara e perfecţionistă şi atentă la detalii, sesizează cele mai insignifiante defecte şi analizează situaţiile în detaliu pentru a rezolva pas cu pas toate problemele, luându-le în ordine. În timp ce tu, Berbec încăpăţânat, priveşti per ansamblu şi consideri că e perfect, ea analizează detaliile şi-ţi precizează erorile. Ai zice că vorbiţi limbi diferite când începe să-ţi ţină “morală” despre fiecare lucru, însă sfaturile ce le da sunt practice şi te vor ajută foarte mult. Şi culmea, deşi sună uneori că o ceartă pentru ce nu îi convine, nu o face cu intenţia de a te supără, ci pentru că aşa îi e firea. În spatele sfaturilor vei găsi toată susţinerea de care ai nevoie. În viaţă amoroasă, Fecioara iubeşte sincer însă găseşte cele mai mici detalii când e înşelată. Dacă relaţia se bazează pe comunicare sinceră, va fi perfect. Dacă nu, va fi un chin.

BALANŢĂ

Foc şi Aer, totul sau nimic. La şase zodii diferenţa, Berbecul şi Balanţă sunt zodii opuse care demonstrează că extremele se atrag. Balanţă te poate ajută în păstrarea echilibrului şi calmului la care mai ai mult de lucrat, dar cu siguranţă îţi va irită uşor simţurile felul ei de a se juca cu mintea ta. Completarea perfectă dintre voi: ţie îţi place să începi diverse proiecte, însă ajungi să le laşi baltă la mijloc, cunoscută fiind repezitatea cu care te plictiseşti. Balanţă ia lucrurile, le analizează şi le duce la sfârşit. În timp ce-ţi iei avant să sări spre tronul înalt de la conducerea lumii, Balanţă te va calmă înainte să cazi în prăpastie. Balanţelor nu le place să fie subordonate. Dacă înfrângi dorinţa de a face pe şeful în relaţie, această va fi una frumoasă, pentru că aceşti nativi se implică intens în relaţie, oferind tot până la limita. La fel de bine trebuie să te abţii şi din încercările de abordare directă, pentru că farmecul tău nu o da pe spate, ea fiind impresionată de ţinutele rafinate afişate la întâlnire, gesturile tandre, cuvintele frumoase şi un ocean de răbdare.

SCORPION

Apă şi Foc…şi iar stai pe muchie de cuţit, pentru că Scorpionul nu poate fi neutru. Ori da, ori ba. Cu el sau fără el.
Dorinţa ta de activitate şi curiozitatea, împletite cu pasiunea extrem de cunoscută a Scorpionului şi apetitul sexual pe care îl posedă pot scoate la iveală una dintre cele mai interesante relaţii dar…şi cele mai crunte războaie. Amândoi vreţi să fiţi şefi, amândoi sunteţi încăpăţânaţi şi niciunul nu veţi renunţă. Scorpionului îi intri greu în adâncul sufletului, dar dacă ai descoperit oceanul, să te pregăteşti de Tsunami. Pentru că Berbecii se plictisesc repede, nu vor putea suportă gândul că distracţia se va rezumă tot la Scorpion. Dacă consideri că vrei o relaţie ce implică fidelitate şi devotament, ai găsit nativul ideal, pentru că oferă exact ceea ce cere. Însă, din momentul în care plăcerile trupeşti s-au consumat, îi aparţii. Fără priviri aruncate altor persoane de sex opus, fără trădări şi fără minciuni. Instinctul Scorpionului este extrem de dezvoltat şi va simţii imediat că lucrurile nu sunt la locul lor. Să te fereşti de ziua aceea, pentru că vei află cum se poate transformă pasiunea infinită în ura şi răzbunare. Şi nu vei scapă uşor!

Sursă foto: astrologie-horoscop.ro

berbec - berbec 150x150Citeste si: Horoscop special – compatibilitățile Berbecului cu alte zodii (I)

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.