Horoscop special – combinații dezastruoase de zodii!

horoscop - tango 108483 960 720

Horoscop special – combinații dezastruoase de zodii! Există combinații de zodii făcute pentru a fi o viață împreună, pentru a trăi frumos, în povești unice de iubire. Și există unele combinații atât de dezastruoase între semnele horoscopului încât nimic nu pare a le salva. Decât chimia și explozia de pasiune din dormitor. Care sunt aceste zodii?

Taur şi Leu 
Relaţia dintre Taur şi Leu poate fi transpusă în două cuvinteemoţie şi pasiune. Este cuplul pe care toată lumea îl urăşte, pentru  nu se sfieşte deloc şiarate afecţiunea în public. Sunt firi senzuale şi arată asta tuturor. Doar , firi foarte orgolioase, nu îşi vor cere scuze pentru nimic şi vor ajunge  sedespartăîn ciuda chimiei din dormitor.

Citește și: Horoscop special – final de an dezastruos pentru 4 zodii!

Peşti şi Balanţă 
Atât Peştiicât şi Balanţele sunt firi optimiste şi pozitive. Unii ar putea spune despre ei  sunt de-a dreptul naivi şi cu capul în nori. De cele mai multe ori relaţia poate avea de suferit tocmai din pricina faptului  niciunul nu are simţul realităţii.

Scorpion şi Vărsător 
Ambii au un comportament egocentric, dar se atrag reciproc precum doi magneţi. Nu le place  se complice şi pot apărea multe conflicte care  ducă la desapartire. În dormitor, însăsunt lipsiţi de inhibiţii şi dau frâu liber imaginaţiei.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților

horoscop - prieteni 150x150Citește și: Horoscop special – prieteniile de nedespărțit ale zodiacului!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.