Horoscop special – combinații de zodii care nu vor rezista împreună!

horoscop - hands 437968 1280 1024x678

Horoscop special – combinații de zodii care nu vor rezista împreună! Oricât ar încerca, oricât și-ar dori, poate, aceste combinații de zodii nu vor rezista împreună. Diferențele de personalitate și nu numai sunt prea mari ca să asigure un viitor.

Capricorn și Gemeni
Logic, concentrat și motivat să își îndeplinescă toate dorințele, Capricornul este permanent într-o călătorie spre succes și trebuie să găsească pe cineva care să fie la fel ca el pentru a se simți împlinit și înțeles. Din nefericire, acest lucru nu este posibil alături de un nativ din zodia Gemeni. Acesta din urmă refuză să își piardă timpul și este concentrat asupra regulilor și planurilor de viitor. Gemenii sunt plini de energie, sociabili și trăiesc momentul. Aceștia sunt mereu sufletul oricărei petreceri și consideră că viața trebuie să fie plină de distracție. Nu va dura prea mult timp până când cele două zodii vor decide să o ia pe drumuri diferite.

Citește și: Horoscop special – cum sărută zodiile?

Berbec și Scorpion
Aceste două zodii pasionale iubesc viața și mereu își doresc să fie mai presus de toată lumea. Deși poate fi un lucru extraordinar să aibă aceleași pasiuni, inevitabil va veni o zi în care pasiunile lor vor contrasta. Niciuna dintre aceste zodii nu va dori să dea înapoi, ci vor lupta pentru lucrurile în care cred. Aceste lupte vor duce în cele din urmă la destrămarea legăturii. În urmă vor rămâne doar două inimi zdrobite și o relație imposibil de reparat. Din acest motiv, acești nativi sunt sfătuiți să pună capăt relației încă de la început, deoarece această legătură nu va rezista prea mult timp.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - people 2562102 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodii care își trăiesc iubirea dincolo de veșnicie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.