Horoscop special: compatibilitatea în relații cu aceeași zodie ca a ta!

horoscop - couple 814825 960 720

Horoscop special: compatibilitatea în relații cu aceeași zodie ca a ta! Aproape de fiecare dată când vorbim despre compatibilitatea în relații ne gândim la parteneri din alte semne ale horoscopului. Dar oare cât de compatibili suntem cu parteneri din aceeași zodie ca noi?

Berbec
Un Berbec cu un alt Berbec poate fi o combinație destul de problematică. Ambii parteneri sunt impulsivi, vor să se facă lucrurile exact ca ei și tind să dea vina unul pe celălalt atunci când se întâmplă ceva. Partea bună a acestei relații este că știu cum să se împace, iar pasiunea dintre ei îi face să fie un cuplu activ și amuzant.

Taur
Taurul este încăpățânat și tinde să vadă doar înainte. Dacă este pe aceeași lungime de undă cu partenerul său tot din zodia Taur, atunci poate avea parte de o relație fericită. Dacă nu, atunci poate fi nevoit să își extindă zona de confort. Taurul este pasionat atunci când vine vorba de propriile idei și opinii. Dacă unul dintre parteneri este conservator și celălalt este mai rebel, atunci fii sigură că relația nu va funcționa. Sportul și amorul îi mai pot ține împreună.

Citește și: Horoscop special – floarea care te reprezintă, după luna nașterii!

Gemeni
Atunci când sunt împreună, acești nativi nu se plictisesc niciodată. Există foarte multă imprevizibilitate în această relație. Dacă niciunul dintre parteneri nu se decide să fie stabil și echilibrat, atunci relația nu va rezista prea mult timp.

Rac
O relație formată din doi Raci este una dintre cele mai reușite din tot zodiacul. Ambii parteneri sunt atenți și însetați după iubire. De asemenea, faptul că își doresc o familie fericită și un cuibușor al lor îi face o echipă extraordinară, care mereu obține tot ce își dorește. Cea mai mare provocare care poate să apară în această relație este toleranța față de partener atunci când are toane. Cu toate acestea, scânteia mereu va exista între cei doi și pot fi părinți extrordinari.

Leu
Această relație este destul de volatilă. Ambii parteneri au nevoie de atenție și tind să o ia cu forța atunci când nu o primesc. Deși există pasiune, certurile pot apărea destul de des și pot fi, de cele mai multe ori, violente. Doar respectul reciproc poate să facă această relație să funcționeze.

Fecioară
Ambii parteneri își doresc tot ce este mai bun în ceea ce privește succesul și sănătatea. Din aceste motive, legătura aceasta pare un dar de la Dumnezeu. Cei doi nu trebuie să încerce să schimbe ceva la partener sau să îi critice comportamentul, deoarece aceste lucruri pot ucide pasiunea. Grădinăritul și yoga sunt secretele care pot menține această relație.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - dragoster 90x90Citește și: Horoscop special – zodii cu noroc în dragoste în luna mai!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.